Днес Facebook и Instagram обявиха старта в България на функцията

...
Днес Facebook и Instagram обявиха старта в България на функцията
Коментари Харесай

Facebook и Instagram стартират функциите Reels и Music в България

Днес Фейсбук и Instagram оповестиха старта в България на функционалността Music в двете платформи и на Reels – в Instagram . Функционалността Reels , която ще бъде задействана довечера за българските сметки, e напълно нов метод , по който потребителите ще могат да основават наличие във формата на къси и занимателни видеа в Instagram , както и да откриват и гледат такива .
КАКВО Е INSTAGRAM REELS?
Фейсбук и Instagram работят със основатели на наличие и музика от целия свят, с цел да оказват помощ на хората да споделят по какъв начин се усещат посредством музика и видеа във всички платформи, част от фамилията на Фейсбук.

Reels е нов метод за основаване на къси видеа в Instagram и разкриване на такива като форма на развлечение. Функцията прави допустимо снимането и редакцията на до 30-секундно видео с аудио, специфични резултати и редица изобретателни детайли. Потребителите могат да го споделят с почитателите си в своя фийд, а тези с обществени сметки могат да го създадат налично за всички в платформата посредством новия основан за задачата Reels таб.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР