Днес европейското подразделение на Nissan разпространи първата официална информация, снимки и видео

...
Днес европейското подразделение на Nissan
разпространи първата официална
информация, снимки и видео
Коментари Харесай

Nissan представи Townstar

Днес европейското поделение на Nissan разпространи първата официална информация, фотоси и видео на изцяло новото си пазарно предложение- Townstar.

От марката споделят, че Townstar разполага с качествата да промени разпоредбите в сегмента на компактните лекотоварни автомобили, като за това се разчита на невиждано досега в портфолиото на марката софтуерно равнище. Сериозно предимство моделът има и в следствие на двете си съществени версии- с бензинов двигател и напълно електрическа.

От Nissan разясняват, че Townstar надгражда върху мощните страни на e-NV200, като 100% електрическата му версия разполага с батериен модул с потенциал от 44 kWh. Мощността на задвижващата система е 122 конски сили, въртящият миг е 245 Нм, а свободният пробег е на равнище от до 285 километра. В взаимозависимост от зарядната станция, батерията на Townstar, който ще се предлага също по този начин и в пътническа версия, може да бъде презаредена от 0 до 80% за 42 минути.

Бензиновата версия на Townstar е оборудвана с 1.3-литров Euro 6d-Full мотор, който обещава оптималната мощ от 130 конски сили и оптимален въртящ миг от 240 Нм.



В оборудването на Nissan Townstar ще могат да бъдат открити всички настоящи за портфолиото на марката система за повишаване на сигурността и комфорта, в това число системи за подкрепяне на управлението, като Side Wind Assist и Trailer Sway Assist, система за автоматизирано задействане на спирачната система при положение на заплаха, разпознаване пешеходци и велосипедисти, интелигентен круз-контрол, видео-наблюдение към цялото превозно средство и други.

На борда на Nissan Townstar могат да бъдат открити също по този начин 8-инчов централен дисплей и 10-инчов инструментален панел, а бордовата мултимедийна и инфо-комуникационна система дава обещание Apple CarPlay/Android Auto синхронизация и безжично зареждане на мобилен телефон, товарно отделение в пътническата версия от до 775 литра, 3.9 куб.м и товароносимост от до 800 килотрама при лекотоварната, и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР