Днес енергията, която идва от планетите ще ни направи по-променливи,

...
Днес енергията, която идва от планетите ще ни направи по-променливи,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 30.05: Осветете всичко

Днес силата, която идва от планетите ще ни направи по-променливи, преносими и гъвкави. Тя ни приканва да се обновяваме, да се развиваме посредством знанията и информацията, които ще съберем, да намираме лесни решения и други възможности. Въпреки това, е допустимо да имаме податливост да заличим всичко и да стартираме изначало, да проучим в дълбочина, да открием детайли, които не сме знаели, даже ролята на избрани хора в по-широката ни среда, което ще ни помогне да имаме цялостна картина на обстановките и да действаме съответно. Минали случаи или събития, които ще излязат нескрито, ще ни изправят лице в лице с истината и ще отстранен всяка доверчивост или заблуда, а ние ще използваме всички средства, с които разполагаме, с цел да реализираме задачата си.

Кои знаци са наранени през днешния ден?

Близнаци и Водолеи, опциите да се откъснете дефинитивно от неспасяема обстановка и да започнете всичко изначало са доста. В края на краищата разполагате със средствата и опциите да постигнете нещо по-голямо.

Стрелци, Деви, Риби, Лъвове, Телец и Скорпиони, би трябвало допустимо най-скоро да вземете решения и да сложите завършек на неприятните думи във вашата връзка, вкъщи или на работа, в противоположен случай нещата ще се влошат.

Козирози, Раци, Овни и Везни, бъдете внимателни във връзка с финансов или сантиментален метод, без значение какъв брой съблазнителен е той. Не бързайте да го приемате, в случай че не сте проучили и най-малкия подробност!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР