Днес една приятелка ( всъщност тя ми е колежка и

...
Днес една приятелка ( всъщност тя ми е колежка и
Коментари Харесай

Тежка Диагноза Застигна Калина Паскалева! Красивата Журналистка Е Обезобразена! Шокиращи Снимки!

„ Днес една другарка ( в действителност тя ми е колежка и от нея съм се учила по какъв начин се прави телевизия в миналото ) сподели в диалог, че ние сме зомбирани и желаеме всичко да ни се получи хубаво и да не изпуснем миг или обстановка ( в снимачен развой ).

Сега съм си у дома и си инсталирам епизод на предаване, сниман с доста усърдие и самообладание. Епизод, в който има история, смисъл, послание…

Не съм бита, в случай че сте се загледали в окото ми. Просто имам зараза и инфектиране след 10 дни, прекарани в монтажната. Идеята на този статус не е да се изкарам доста работлива, а да кажа, че човек колкото и да си обича работата, от време на време идва миг, в който му идва да се откаже за известно време.

Много хора настояват за себе си, че са най-хубавите, най-можещите… Всъщност единственото нещо, което ти се получава хубаво не е това, което ти цялостни джоба, а това, в което си оставил част от сърцето си.

Чувала съм да споделят от време на време, че съм зла. И несъмнено съм такава, тъй като в никакъв случай не съм разчитала да бъда бутана някъде или някой на някой да се обади да ме вземе на работа. Старах си се сама, повече от 10 години.

Просто тъй като безпределно доста си обичам работата и желая тя постоянно да носи обръщение във времето…

Дори да работиш в най-глупавото предаване или да пишеш в най-тъпия уебсайт, ти носиш отговорност за това, което феновете ще почувстват, гледайки, четейки… Не го неглижирайте. Има смисъл. Има и вяра. И не всичко е единствено пари… “, безапелационна е Калина Паскалева.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР