Днес една от най-популярните и стилни двойки в света на

...
Днес една от най-популярните и стилни двойки в света на
Коментари Харесай

20 години семеен живот: Дейвид и Виктория Бекъм отбелязват годишнина

Днес една от най-популярните и стилни двойки в света на шоубизнеса Давид и Виктория Бекъм чества 20-та годишнина от сватбата си.

През тези 20 години нееднократно се появиха клюки за бракоразвод на Бекъм, за изневери и проблеми с алкохола. Всеки път изглеждаше, че това е краят. Въпреки това, двойката устоя на всички тествания и за доста хора се трансформира в образец за подражателство.              

A post shared by (@victoriabeckham) on Jun 16, 2019 at 3:28am PDT
Дейвид Бекъм, футболист на Манчестър Юнайтед в средата на 90-те години, харесал една от вокалистките на групата „ Спайс Гърлс “, която преди този момент беше виждал единствено в клипове. Първата среща на футболиста и певицата се състояла на празненство след един от мачовете .



На 4 юли 1999 година влюбените си споделиха „ да “ на първокласна женитба в Дъблин, на която участваха стотици звезди. Но основният посетител бе четиримесечният Бруклин - първородният наследник на Дейвид и Виктория Бекъм. През 2002 година Виктория роди втория си наследник на име Ромео.              

A post shared by (@victoriabeckham) on Jun 2, 2019 at 7:57am PDT
Пет години след сватбата, през 2004 година, медиите писаха, че футболистът е изневерил на брачната половинка си. Тя даже направи публично изказване, надявайки се на бърз бракоразвод на двойката.

Бекъм обаче не се разведоха, даже през 2005 година се снабдиха с трети наследник, Круз. През 2007 година Дейвид още веднъж бе упрекнат в блудничество, като му бе приписана връзка с Ирма Ничи, която, сходно на Ребека Лус, съобщи, че е имала връзка с футболиста. Тогава Виктория, спасявайки обстановката, съобщи, че компликациите единствено укрепват фамилията.              

A post shared by (@victoriabeckham) on May 2, 2019 at 2:19pm PDT
Четири години по-късно, през 2011 година, на Виктория и Дейвид Бекъм се роди дълго чаканата щерка, Харпър.

Сега фамилията живее в Лондон с четирите си деца: Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.              

A post shared by (@victoriabeckham) on Mar 13, 2019 at 7:21pm PDT
Макар че напоследък има доста клюки за раздялата им, на фестивала в Гластънбъри Дейвид и Виктория, които нормално не демонстрират възприятията си един към различен обществено, се прегръщаха и целуваха на концерта „ Дъ Килърс “, а преди този момент се любуваха на отмора в Севиля.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР