Днес единствено от БСП се отзоваха на поканата на ПП-ДБ

...
Днес единствено от БСП се отзоваха на поканата на ПП-ДБ
Коментари Харесай

ПП-ДБ търсят подкрепа в Столичния общински съвет

Днес само от Българска социалистическа партия се отзоваха на поканата на ПП-ДБ и " Спаси София " за диалози по политики за развиване на столицата. И установяваха след срещата: имат припокриване по доста тематики, само че и разминавания.

Изборът на ръководител на общинския съвет не е бил обсъждан.

От " Възраждане " отхвърлиха поканата за нови диалози, тъй като считат, че всичко по политиките за София е изговорено и действителната причина за тази покана е търсенето на поддръжка за кандидатурата на ПП-ДБ и Секретен сътрудник за ръководител на Столичен общински съвет.

" Личността не е проблем. Тоест дали аз ще се откажа или ще остана претендент очевидно не е това " препъникамъка " да бъде определен ръководител на общинския съвет. Но отговрът на този стадий преди да са извършени всичките нужни диалози за единодушие по политики и цели, мисля, че е прекомерно рано да бъде даден ", сподели Борис Бонев - общински консултант от ПП-ДБ-СС.

" Българска национална телевизия: Отиваме ли към нови избори за Столичен общински съвет?
- Тази теза беше нечиста сделка от нашите съперници, няма такава опция за нови избори за общински съветници. Трябва и ще се разберем в идващите седмици, уповавам се кой да бъде ръководител на СОС, тъй че работата да се отпуши ", разяснява Ваня Григорова - общински консултант от Българска социалистическа партия.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР