Днес е Световният ден на здравето. Искам да честитя празника

...
Днес е Световният ден на здравето. Искам да честитя празника
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски: Честит празник на всички колеги

„ Днес е Световният ден на здравето. Искам да благопожелавам празника на всички, които работят в областта на опазването на здравето “, съобщи по време на постоянния брифинг ген. Венцислав Мутафчийски, началник на Националния щаб.

Ген. Мутафчийски честити на сътрудниците си с необикновен акцент върху всички на предния фронт в битката с ковид.

„ Колегите, които работят в отделенията със инфектираните с ковид, работещите в Бърза помощ, сътрудниците от РЗИ, организацията за доставяне с медикаменти, работещите в Министерството на здравеопазването, които не спят от съвсем месец и сътрудниците от щаба “, съобщи ген. Мутафчийски. И добави: „ Обявихме акция за събиране на средства, основният здравен контрольор остана без заплата, ние ще отделим от нашите заплати, с цел да компенсираме. “

В навечерието на професионалния им празник, началникът на ВМА генерал-майор проф. Мутафчийски се срещна с екипите от Катедрата по инфекциозни заболявания на ВМА и им благодари за неимоверните старания, които поставят в изискванията на пандемията от COVID-19, оповестиха в това време от лечебното заведение.

„ Това е следващото предизвикателство пред бойците в бяло, предизвикателство, против което би трябвало да се надигнем единни и да бъдем на висотата на нашата специалност. Колеги, благодаря Ви за ентусиазма и човещината, с които ежедневно защитавате името на българския доктор и на ВМА като водещо лечебно заведение. Бъдете здрави! Бъдете мощни и сърцати! Бъдете постоянно на време и на място “, написа в страницата на ВМА.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР