Днес е световната премиера на новия iPhone X и, естествено,

...
Днес е световната премиера на новия iPhone X и, естествено,
Коментари Харесай

Новият iPhone X се разграби още първия ден в ЗОРА!

Днес е международната премиера на новия iPhone X и, естествено, провокира нечуван интерес и измежду клиентите на ЗОРА. Още в първите часове на деня, при отварянето на магазините, бяха изкупени наличните количества. Част от бройките бяха авансово декларирани от клиентите, тъй като iPhone X е сигурно нещо изумително, което ще желаете да притежавате.

iPhone X e с напълно освежен 5.8 инчов Super Retina Display, който е с 0.3 инча повече от iPhone 8 Plus, само че в съвсем същия размер, като на iPhone 8.


Face ID трансформира вашето лице в ключова дума, която е 20 пъти по-сигурна от преди, с късмет 1 на 1,000,000 някой да проникне в телефона ви.
iPhone X е екипиран с най-мощния процесор, употребен в смарт телефон, шест нуклеарен A11 Bionic, който e кадърен на до 600 милиарда интервенции в секунда. Процесорът може да употребява и шестте ядра по едно и също време, когато е в Turbo boost. С тази мощност в ръцете ви, нещата, които вършиме най-често, като текстови известия и сърфиране в мрежата, се случват бързо, до момента в който употребявате по-малко сила, предоставяйки 2 часа повече батерия спрямо iPhone 7.
iPhone X се предлага в два разнообразни цвята, сребърен и астро сив на цени от 2299 лева

Заповядайте в магазините на Зора в Младост 1 и Sky City Mall в София и магазин Зора в Пловдив, с цел да се уверите сами и да се сдобиете със смарт телефона на бъдещето iPhone X.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР