Днес е решаващ ден за българския футбол след двойното му

...
Днес е решаващ ден за българския футбол след двойното му
Коментари Харесай

Венцислав Стефанов: Целият Изпълком подаде оставка, защото е избран от Михайлов

Днес е решителен ден за българския футбол след двойното му компрометиране по време на дуела сред България и Англия - тежка загуба и етичен скандал, излязъл отвън рамките на страната. Затова изпълнителният комитет на БФС се събра на изключително съвещание. Знаете, оставката на ръководителя Боби Михайлов беше поискана от премиера Борисов и скоро по-късно подадена.

Вижте повече във видеото.

Венцислав Стефанов - член на ИК на БФС: Целият Изпълком подаде оставка, тъй като е този, който Боби Михайлов е предложил и е определен на конгреса. В момента взехме решение Михаил Касабов да остане като първи вицепрезидент в оставка и да насрочи идващ
Изпълком, в който ще се реши кой ще бъде новият треньор на Националния тим и по кое време ще бъде плануван новият конгрес на БФС. Конгрес при всички случаи ще има. Кога, това зависи от юридически условия, само че не мога да ви кажа след какъв брой време. В рамките на околните месеци. Да може умерено да минат идващите мачове, да се приготви тима за последните мачове от тази подготовка и дай Боже да се направи една хубава, естествена подготовка за идващия конгрес, който нека да е за положителното за българския футбол.

Венцислав Стефанов - член на ИК на БФС: Премиерът сподели, че в случай че продължава Боби Михайлов президент на БФС, страната ще се отдръпва от това да оказва помощ на спорта, Борислав Михайлов подаде оставка и дай Боже в този момент в действителност страната да прави повече неща за футбола, за децата, за подрастващите.
Коментар по тематиката в студиото на " Още от деня " даде и спортният публицист Георги Филипов.
Георги Филипов - състезателен публицист: Според мен имаше детайли на прелом с външна интервенция, тъй като всичко, което се случи от самия мач и от последващите поискана оставка, и подадена оставка и то би трябвало да създадем едно конкретизиране, Борислав Михайлов сподели една лъжа, че единственото му решение в оня миг е било да подаде оставка в 15.30 ч., съгласно мен не е правилно, сутринта е имало напълно друго решение. Според мен беше заставен под една или друга форма.
Повече от диалога чуйте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР