Днес е прочетете история за това как една жена спасила

...
Днес е прочетете история за това как една жена спасила
Коментари Харесай

Майка закрила с тялото детето си, за да го предпази от градушка колкото тенис топка

Днес е прочетете история за това по какъв начин една жена избавила детето си от градушка и мощна стихия, закривайки го със своето тяло.

В резултат на стихия, разразила се в Куинсленд, тази австралийска жена се трансформирала в щит за своето дете, като го избавила от град с размерите на тенис топка.

Фиона Симпсън, чиито тил и лице потърпевши мощно след страшната стихия в Южен Бернет, предизвестила всички за това, че в такива моменти би трябвало да бъдат доста деликатни.

Стихията довела до това, че покриви летели от домовете, реколтата била мощно развалена, а мълниите, поразили няколко животни, станали причина за тяхната крах.

„ Когато бурята набра невероятна мощ, паркирахме настрана от пътя. Градушка с размерите на тенис топка разруши стъклата на колата “ — споделя дамата.

 градушка-счупена-кола

Фиона, която се намирала с детето си и баба си в колата по време на бурята споделя: „ Извлякох урок от всичко това. Сега към този момент няма да употребявам автомобила по време на стихия “.

Фиона споделила свои фотоси във Facebook, а по лицето и гърба й има солидни хематоми. Тя споделя: „ Бъдете деликатни по време на интервала на бурите. Гърбът ми, лицето и ръцете ми бяха съществено ранени “.

 

 майка-градушка

Когато бурята се засилила, Фиона поставила детето на пода до кормилото и го протекция с тялото си от градушката.

„ Видях по какъв начин детето и плаче, само че бурята беше толкоз мощна, че даже не чувах виковете на детето си “ — споделя Фиона.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР