Днес е последният ден от редовната програма на Киномания в

...
Днес е последният ден от редовната програма на Киномания в
Коментари Харесай

Последните заглавия от Киномания 2017 вижте тук

Днес е последният ден от постоянната стратегия на Киномания в Пловдив. Не забравяйте обаче датата 15.12 , когато още веднъж в границите на фестивалната стратегия ще можете да гледате новият филм на гениалния Гийермо дел Торо - “Формата на водата” .

В последната вечер на 12-тото издание на известния фестивал за кино можете да гледате “Buena Vista Social Club: Adios” от 18:30 часа . Малко са филмите, постигнали подобен мигновен културен резултат, както истинският Buena Vista Social Club на Вим Вендерс го стори през 1999 година Този филм демонстрира архивни фрагменти, както и неизползвани такива във кино лентата на Вендерс, преди да последва към този момент много променения отбор по време на тяхното прощално турне. Като напомня произхода на музикантите и отдава респект на към този момент отишлите си, Buena Vosta Social Club: Adios е по едно и също време вълнуващ портрет на музикалната пристрастеност, неугаснала с възрастта, и респект към една от най-великите музикални обичаи в света и към страната, в която тя се е родила.

Късната прожекция от 20:45 часа е на френския “В легло с Виктория” . Още първите фрагменти разкриват много за престъпната адвокатка Виктория. Най-същественият принос на Жюстин Трие към традицията на сантименталните комедии е достоверния женски глас в сърцето на кино лентата. Виктория е в непрестанна битка да откри салдото сред работата и персоналния си живот. Тя има прекалено много отговорности и й се постанова да прибегне до химически тласъци, с цел да издържи на вихрушката от задължения към децата, срещи с клиенти, флиртове за една нощ и сеанси при психиатъра си.
тагове Киномания Пловдив фестивал филм  Последните заглавия от Киномания 2017 вижте тук
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР