Днес е последният ден от предзизборната кампания за президента на

...
Днес е последният ден от предзизборната кампания за президента на
Коментари Харесай

Последен ден от предизборната кампания в Русия

Днес е последният ден от предзизборната акция за президента на Русия. Няма подозрения, че вотът ще бъде извоюван от настоящия държавен глава - Владимир Путин, освен това са удобна преднина. 500 000 души ще се грижат за реда по време на вота.

Владимир Путин избра последния ден от акция, с цел да се прикани руснаците да гласоподават на изборите в неделя.
Владимир Путин, президент на Русия: Убеден съм, че всеки от нас мисли и се вълнува от ориста на родната страна. Ето за това се обръщам към вас с молба да отидете в неделя в изборните секции. Възползвайте се от правото си да изберете бъдещето на великата ни, обичана Русия!  © Българска национална телевизия
Ще гласоподават повече от 110 милиона руснаци. Всяка секция е снабдена с видеонаблюдение, с цел да се избегнат фалшификации.
Елла Памфилова, ръководител на ЦИК: Двата ни най-големи съдружника са средствата за всеобщи информация и наблюдаващите. Искаме във всички 97, 700 секции да има наблюдаващи от разнообразни партии, за разнообразни претенденти.
Последните социолгически данни сочат, че за Владимир Путин ще гласоподават към 69% от изборите. На второ място се подрежда претендентът на Комунистическата партия Павел Грудинин, подсилен едвам от към 7 на 100 от гласовете.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР