Днес е първи работен ден след приемането и влизането в

...
Днес е първи работен ден след приемането и влизането в
Коментари Харесай

Опашки от коли на КПП-тата, трафикът към София е засилен

Днес е първи работен ден след приемането и влизането в действие на новите и по-строги ограничения по отношение на изключителното състояние в страната.

На контролно-пропусквателен пункт край Драгичево трафикът е засилен тази заран. Вече се е образувала опашка от коли. За да влязат в София, е належащо хората да имат декларация , че работят в града или идват по неотложни аргументи. Четирима служители на реда ревизират всяка една от колите.

19 са пропускателните пунктове на входовете на София , на които се правят сходен тип инспекции.
 БГНЕС
5 контролно-пропускателни пункта на полицията са ситуирани на другите входно-изходни точки на Русе . През почивните дни нямаше проблеми при прекосяването през КПП-тата на Русе. Повечето хора разполагаха с нужните документи. Имаше и такива без документи и те са били върнати.

Галя Пенчева, управител в строителна компания, сподели пред Българска национална телевизия, че поддържа ограниченията. Служителите в нейната компания работят на групи. През почивните дни са извадили служебните бележки за чиновници от разнообразни общини.

В Пловдив 13 са общо КПП-тата на всички входно-изходни точки на града. Полицейски екипи непрекъснато наблюдават дали хората в коли и рейсове имат значима причина с цел да преминат блокадата.
 БГНЕС
На КПП-то на " Голямо конарско шосе " трафикът тази заран е огромен. Колоната е огромна, само че се движи експедитивно. Проверките са бързи. Полицията ревизира пътуващите и в колите, и в рейсовете на градски и междуградски превоз. Пропускат се товарни коли и тирове. Гратисният интервал за приемане са служебна записка за пловдивчани е до 17 часа през днешния ден.

На входа на Варна от автомагистрала " Хемус " към този момент се образува колона от коли. Двама служители на реда ревизират водачите. Няма напрежение. Всичко става бързо и с схващане от страна на водачите. Гратисният интервал за служебни бележки от шеф е до на следващия ден.

Късно нощес кметът на Варна заяви, че към този момент има компания, която създава шлемове и първата партида ще бъде подготвена още през днешния ден. Те ще бъдат раздадени на хората на първа линия - лекари, медицински и обществени служащи, доброволци. Шлемове ще получат и служителите на реда на входовете на града.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР