Днес е особен ден за Маги Вълчанова. Тя е родена

...
Днес е особен ден за Маги Вълчанова. Тя е родена
Коментари Харесай

Честит рожден ден на Маги Вълчанова! Ето как изглежда „Мис Вселена България 2000“ сега

Днес е необикновен ден за Маги Вълчанова. Тя е родена на 3 април 1977 година в град Пловдив. Сега тя чества своя рожден ден, само че дружно с празника идва и опцията да споменем нейните многочислени достижения и завършения. 

Маги Вълчанова стартира своята история като „ Мис Вселена България 2000 “, като след това става втора на състезанието,,Мис Свят България 2000 ”. Този стадий от живота й е началото на нещо огромно и друго. Носителката на купата „ Мис България Вселена 2000 “ претърпява обилни промени в живота си, в това число раздялата с бащата на синовете си. Това е моментът, в който тя се насочва към нови цели и минава през огромна трансформация, ставайки сертифициран фитнес инструктор и треньор. 
 Вижте любопитните фотоси на Маги Вълчанова  Вижте любопитните фотоси на Маги Вълчанова  Вижте любопитните фотоси на Маги Вълчанова  Вижте любопитните фотоси на Маги Вълчанова
Освен с красивото си тяло, Маги Вълчанова се утвърждава и като професионален модел, работейки във високо конкурентната промишленост в над 10 страни. Титлата ѝ отваря вратите за кариера, която минава през разнообразни етапи и забавни провокации. 

Сега, като лицензиран фитнес треньор от НСА, Маги освен се грижи за себе си, само че и споделя своите познания и опит с други. Нейната пристрастеност към спорта и здравословния метод на живот  въодушевява хиляди дами да следват същия път към по-добро себе си. 
                             

Важен аспект от живота на Маги е и ролята й като майка. Със сигурност е горда и щастлива да споделя насладата от майчинството си със синовете си Румен-младши и Андрей. Въпреки провокациите, свързани с развода и живота като самотна майка, тя продължава да бъде образец за храброст и автономия. 

Маги не просто живее живота си, тя го изживява пълноценно, като пътува и уголемява хоризонтите си. Тя освен върви напред, само че и въодушевява други да вършат същото. 
 Вижте любопитните фотоси на Маги Вълчанова  Вижте любопитните фотоси на Маги Вълчанова  Вижте любопитните фотоси на Маги Вълчанова  Вижте любопитните фотоси на Маги Вълчанова
Този рожден ден е мотив за наслада и празнуване, само че също по този начин е и спомен за богатия и трогателен живот на Маги Вълчанова, която освен търси хубост, само че и мощ, здраве и убеденост. 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР