Днес е наложена забрана за влизане в страната за период

...
Днес е наложена забрана за влизане в страната за период
Коментари Харесай

10-годишна забрана за влизане в страната и на олигарха Малофеев

Днес е наложена възбрана за влизане в страната за интервал от 10 години на Константин Малофеев. Това сподели основният прокурор Сотир Цацаров по време на чуването си в пленарна зала по шпионския скандал.

" Вчера бе обявено, че е наложена ограничаваща мярка на едно лице. Това лице е съветският жител Леонид Решетников, на който ръководителят на ДАНС е забранил влизането в страната за период от 10 години. Днес е наложена ограничаваща мярка на още едно лице и това Константин Малофеев. Същата ограничаваща мярка - възбрана да влиза на територията на Република България за интервал от 10 година ", добави още Цацаров.

Той разясни, че следствието е почнало като следствие на пране на пари. " В това следствие са открити парични потоци, които стигат до несъмнено лице, или избрани търговски сдружения или до избрани публични организации. Конкретното лице, за което става дума, дублирам още един път е лицето Николай Малинов. Не сме събрали, каквито и да е доказателства във връзка с други лица ", акцентира още Цацаров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР