Днес е моят любим ден от годината - Световният ден

...
Днес е моят любим ден от годината - Световният ден
Коментари Харесай

След като остана без дом, Лейди Гага разнася пици

" Днес е моят обичан ден от годината - Световният ден на добротата. Направете най-малко едно положително, даже и в случай че то е за самите вас ", написа 32-годишната изпълнителка в Instagram. Там тя разгласява фотография на която е по анцунг, без грим и носи на ръцете си храна в кутии.

Оказва се, че Гага е купила голям брой пици, с цел да помогне на хората в един от краткотрайните центрове в Лос Анджелис, приютил голям брой американци. Тя благодари на доброволците от Червения кръст за помощта, която са оказали на засегнатите от горските пожари.

" Знам, че не се познаваме, само че аз ви обичам. Това е изключително състояние, само че вие не сте сами ", сподели изпълнителката на Born this way, която беседва с хората от спешния център. Накрая тя даже попя по молба на стара жена.

Много известни персони бяха наранени от пожара, който изпепели повърхност от близо 960 000 акра и принуди над 265 000 души да изоставен домовете си. " Бога да благослови всички пожарникари и хората, които първи се отзоваха на място и не престават да се борят с пламъците ", написа по-рано Лейди Гага в обществените мрежи и ги съпостави с герои.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР