Днес е крайният срок за онлайн кандидатстване за обявените места

...
Днес е крайният срок за онлайн кандидатстване за обявените места
Коментари Харесай

Днес е крайният срок за онлайн кандидатстване за предварителен прием във ВВВУ Георги Бенковски

Днес е крайният период за онлайн кандидатстване за оповестените места за прелиминарен банкет на курсанти и студенти във Висшето военновъздушно учебно заведение /ВВВУ/ " Георги Бенковски ", оповестяват от висшето учебно заведение.

Срокът бе продължен поради пандемията от COVID-19. Кандидатите могат да подадат документи посредством приложение в уеб страницата на образователното заведение.

За образователната 2020/2021 са оповестени шест авиационни военни специализации за курсанти и четири инженерни специалности за цивилни студенти с инженерни специалности.

Кандидатите за курсанти избират от следните специализации: Летец-пилот; Ръководител на полети (Щурман-управление на въздушното движение); Летателни апарати и авиационни двигатели; Летищно осигуряване; Авиационно въоръжение; Навигационни, информационни и осведомителни системи.

Кандидатите са студенти и имат опция да учат в специалностите: Авиационна техника и технологии; Автоматика, осведомителна и ръководеща техника; Авиационна електроника; Авиационни електронни системи за ръководство на въздушното придвижване.

С цел облекчение изискванията за банкет, екип на ВВВУ " Георги Бенковски " създаде и осъществя платформа за онлайн осъществяване на изпитите, напомнят от висшето образователно заведение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР