Днес е изпит по демокрация, защото демокрацията не се изчерпва

...
Днес е изпит по демокрация, защото демокрацията не се изчерпва
Коментари Харесай

Възраждане напусна пленарната зала, обвини коалицията, че ги мачка

Днес е изпит по народна власт, тъй като демокрацията не се изчерпва единствено с това да се заплащат налози и да се съблюдава Конституцията, законите в страната. Това съобщи депутатът от " Възраждане " Цончо Ганев в декларация от трибуната на Народното събрание.

След изявлението на депутата цялата ПГ на " Възраждане " напусна пленарната зала.

Той изясни, че демокрацията е да се почитат и да се съблюдават парламентарните обичаи, които стартират с това опозицията да бъде уважавана, а не мачкана и да се прави всичко допустимо да бъде унищожена. От първия ден на Народното събрание ръководещата коалиция пристъпи към гневно мачкане на опозицията, посочи Ганев

" Ако сте определени за да продължите смяната, виждайки голямо зло тук, вие ги задминавате, тъй като, когато трябваше парламентарните комисии да се свикат, не проявихте обикновено почитание ", разяснява Ганев и упрекна четворната коалиция в потъпкване на парламентарните и демократични обичаи.

" Възраждане " нападна зеления документ пред Конституционен съд

Костадинов: Нас ни ръководи коалиция " Зелен документ "

" Днес е изпит по народна власт, тъй като Политическа партия си разрешили да защитят, гласоподават и одобряват ограничение правата на депутатите. Забранихте и не позволявате опозицията да влиза в Народното събрание. Това е потъпкване на демокрацията, уважаеми депутати, тъй като извършване на задгранични условия към нас е неспазване на Конституцията. Когато пристигна денят да ни възбраните, желая да видя по какъв начин ще ни възбраните да влезем и тогава още веднъж ще е изпит по народна власт. С такива дейности държавното управление е падало " , разяснява депутатът от " Възраждане ".

Ганев видя двойни стандарти в ръководството на четворната коалиция. Борисов и Радев ясно и тъкмо си правили в два дни проби за ковид и те били негативни, тогава държавното управление на ГЕРБ свалило карантината на президента. Вие сега вършиме тъкмо обраното - когато нагласеният тест за категоричност на Никола Минчев, необоснован от никого, карантинира цялото управление на страната, съобщи Ганев.

Според него това е следващото доказателство по какъв начин Политическа партия надминава това против, което се борят. От Варна тръгнали 5 рейса, само че пристигнали осем патрулки и ги ревизирали за опиати. След това тестванията показали, че от петимата водачи, четирима са дрогирани, регистрира Ганев.
 Костадинов: Заповедта за зеления документ е спусната от горната страна
Костадинов: Заповедта за зеления документ е спусната от горната страна

Той посочи, че партията му е против насилственото имунизиране

По думите му репресиите не престават сега и може да се пита по какъв начин в огромните градове полицията ревизира водачите. Това ли е ви е продължаването на смяната към Канада? Това е потъпкване на демокрацията, само че да се върнем на това за какво има митинг - има митинг на хора, които се борят да спрат въвеждането на ограничения, които към днешна дата не дават резултат, уточни Ганев.

Той запита какъв бил резултата от зелените документи. Кое тъкмо ни пази - парцалчетата маски, имунизациите, които са със странни качества или зеленият документ стопира разпространяването, запита Ганев и добави, че демокрацията на ръководещите е в бунището. " Това нещо не е народна власт и всичко, което се вижда, докара до такава степен, че хората, които отхвърлят документи и се принудени да се имунизират, наесен ще ги накарате да си сложат четвърта доза. Тогава които са начело и ще давате отговор с тези ограничения какво постигнахте. Нищо не постигнахте ", нападна Цончо Ганев.

Той уточни, че зеленият документ за децата ще стане по два индикатора - или преболедувал, или имунизация. И тогава ли ще гледате по този начин, и тогава ли ще обяснявате какво реализира зеленият документ? Огледайте се там, където ходите на отмора, и вижте какви са резултатите, тъй като това ще доближи и тук, предизвести депутатът.

Ганев се надява депутатите да отидат при хората на митинга поради зеления документ.
 С гнева на хиляди жители предизвести Костадинов сътрудниците си депутати
С гнева на хиляди жители предизвести Костадинов сътрудниците си депутати

За мораториум върху зеления документ, прикани Костадинов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР