Днес е хубав ден, жалко, че настъпи късно, трябваше да

...
Днес е хубав ден, жалко, че настъпи късно, трябваше да
Коментари Харесай

Караниколов капитулира, връщат договорите на ”Емко” с Кинтекс

Днес е прекрасен ден, тъпо, че настъпи късно, трябваше да се срещнем по-рано с премиера Борисов. Това сподели на брифинг в Министерски съвет притежателят на " Емко " Емелиян Гебрев. Той изясни,че се е стигнало до единодушие да не се разрушава повече престижа на страната в очите на задграничните вложители.

" Убеден съм, че случилото се с нас няма да се повтори с други комзпании от сектора. Държавата застава зад нас и в този момент се усещаме мощни при излизането ни на интернационалните пазари. Отменихме митингът за на следващия ден, благодаря на премиера Борисов за съдествието ", сподели още Гебрев.

Министърът на стопанската система изясни, че се връщат договорите на " Емко " с Кинтекс и ще се работи за подписването на нови контракти. Премиерът Борисов напомни, че преди няколко години военните фабрики нямаха работа, служащите стачкуваха за заплати, само че в този момент ситуацията се е трансформирало.

" Седнахме дружно с служащите от завода и с сътрудниците от Кинтекс и намерихме решение. на нас са ни благи както държавните, по този начин и частните предприятия. Не е имало рекет и напън ", добави Борисов.

Той уточни, че виновност за създалото се състояние има и в трите страни- Гебрев, Караниколов и Кинтекс.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР