Днес е големият ден, в който Левски е задължен да

...
Днес е големият ден, в който Левски е задължен да
Коментари Харесай

Денят, в който Левски е задължен да победи!

Днес е огромният ден, в който Левски е длъжен да победи Лудогорец. „ Сините “ нямат други оправдания с изключение на триумфа в дербито, което стартира в 20:00 часа на стадион „ Георги Аспарухов “. В последните години Лудогорец пристигаше на „ Герена “ като цялостен любимец. В Левски все нещо не беше наред. Сега не е по този начин – тимът има класен треньор, доста положителни нови попълнения, а и с вярната си аудитория, триумфът е наложителен. Дори и равенството ще бъде еднакво на загуба, тъй като по кое време Левски е стискал хикс на своя стадион?

Днес е огромният тест пред тима, а и пред клуба. Собственикът Спас Русев направи всичко по силите си, с цел да обезпечи идването на Делио Роси. Преди и след неговото идване към този момент стартира нашествието на положителни попълнения. Така че футболистите нямат никакво опрощение, в случай че не победят Лудогорец. Досега Левски завоюва против Витоша Бистрица, Дунав, Пирин и Славия. Тоест, тимът от „ Георги Аспарухов “ към момента не е играл с в действителност съществени съперници. А Лудогорец безспорно е подобен.

Довечера ще покаже подготвен ли е Левски да надскочи себе си и да направи по този начин, че останалите в челото да се преценяват с него, а не да играе поддържаща роля като в последните сезони. За първи път от доста време насам синята общественост надига глава и чака МАЧА. Това е дуелът, който ще покаже подготвен ли е Левски да направи лъвски скок, или още веднъж ще се задоволи с максимата – да не загуби. Днес „ сините “ нямат право на крачка обратно. Нито на утешителни игрички, а би трябвало да завоюва. Заради вярната си аудитория и поради упоритостта, която демонстрира с нещата, протичащи се в клуба в последните няколко месеца.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР