“Днес е един от най-тежките ми дни, защото не съм

...
“Днес е един от най-тежките ми дни, защото не съм
Коментари Харесай

Адв. Атанасов, напускащ ИТН: Научавахме за назначенията от интернет, отношението към нас беше ужасно

“Днес е един от най-тежките ми дни, тъй като не съм членувал в нито една партия. Изразявал съм гражданската си позиция. Аз имах вяра на идеята на „ ИТН “. Това, което ни събра бе промяната на порочния модел „ ГЕРБ “, съобщи адв. Иво Атанасов от Има Такъв Народ.

„ Има моменти в живота, когато човек би трябвало да вземе решение. Нещата бяха ужасяващи и към момента са такива. Аз се усещах задължен да трансформира нещата “, призна той.

„ За мен тази партия функционираше извънредно мъчно. Тази партия е лидерска, само че ние сме приели правилник. Той обаче беше потъпкван от управлението на партията. Когато тръгваш на борба би трябвало да имаш приятели до себе си, на които да вярваш. Със Слави Трифонов не съм се виждал от една година “, показа адв. Атанасов.

„ Решенията ми за овакантяване на Има Такъв Народ не е плод на страст, бях го решил още преди Нова година. Въпреки това взех решение да остана в Народното събрание и да се боря за това, което бяхме дали обещание на жителите, с цел да не изглеждаме като предатели. В 47 парламент на нас не ни се споделяше нищо. След изборите, когато трябваше да се водят договаряния, ние не знаехме нищо. Научаваме за назначенията от обществените мрежи. Ние поставихме 20 тематики за осъществяване. От тях не е изпълнена нито една “, изясни още адв. Иво Атанасов.

По думите му отношението към съпартийците му е било извънредно.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР