Днес е двоен празник - според това дали сте влюбени,

...
Днес е двоен празник - според това дали сте влюбени,
Коментари Харесай

Галена с диамант за Св. Валентин

Днес е двоен празник - съгласно това дали сте влюбени, или предпочитате остарелия обичаен празник на лозята и виното Трифон Зарезан. А който желае може и да чества двойно. Все отново хубаво е човек постоянно да си намира мотиви да е в положително въодушевление и да се забавлява.

За страдание не всички родни звезди ще могат да честват празника на влюбените с половинката си. Вчера ви съобщихме, че Мария е поела ангажимент в столичен клуб и ще радва младите студенти, вместо да се радва на вниманието на гаджето си.

Кои звездни дами ще се похвалят с дарове за милиони ще разберем до края на деня. А една от най-известните поп-фолк изпълнителки у нас към този момент блесна със скъпоценно бижу по лицето си. Галена пусна фотография в обществената мрежа Instagram, с която провокира вълна от мнения.

На фотографията виждаме Галена с къса прическа, най-вероятно перука, грим в жанр 90-те, бяла тениска и едно блестящо украшение, което краси устата й!



Не сме сигурни дали това е същински пиърсинг, само че определно диамантеното украшение прави усещане.

"Мама е скандал ", "Страхотна фотография и визия ", "Уникална си ", "Секси джуки " са единствено част от позитивните мнения, които заваляха под фотографията.

Допада ли ви новата визия на Галена и подобаваща ли е съгласно вас за Св. Валентин?

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР