Днес е денят за голяма част от испанските отбори, в

...
Днес е денят за голяма част от испанските отбори, в
Коментари Харесай

Играчите на Барселона бяха изследвани, Дембеле няма да бъде тестван за коронавирус

Днес е денят за огромна част от испанските тимове, в който футболистите се подлагат на медицински проучвания за ковид. Играчите на " лос кулес " бяха привикани в спортния център в 9:00 часа локално време. Някои дойдоха с маски, различен - без. Сержи Роберто първи се появи в базата на каталунския клуб. Иван Ракитич пък първи напусна центъра.

Лионел Меси и Луис Суарес дойдоха дружно и без маски. Те се забавиха малко повече поради спомагателни проучвания на уругваеца. Той изкара последните месеци с травма, само че се счита, че е изцяло възобновен. Усман Дембеле също мина физически проби, само че не беше проучен за ковид. Той ще продължи възобновяване си и няма да играе повече през този сезон.

Престоят на множеството футболисти беше за към 20 минути, до момента в който Суарес и Меси останаха към 45. Наставникът Кике Сетиен си направи теста с маска и защитни ръкавици. Вчера контрольор от Ла Лига ревизира спортния център и увери, че там няма болест. Ако всичко е обикновено, се чака играчите на Барса да стартират самостоятелни тренировки идната седмица. Ла Лига 27 кръг, събота 7 март  Барселона 1:0краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР