Днес е денят, в който БСП София решава дали да

...
Днес е денят, в който БСП София решава дали да
Коментари Харесай

БСП решава дали да подкрепи Мая Манолова за кмет на София

Днес е денят, в който Българска социалистическа партия София взема решение дали да поддържа Мая Манолова в борбата за кмет или да издигне собствен претендент. Номинации имат още депутатите Георги Свиленски, Петър Кънев, проф. Иво Христов, както и архитектите Здравец Хайтов и Борислав Борисов. Предварителните настроения са за партийна поддръжка на Манолова.


Социалистите от София би трябвало да утвърдят и листата с претенденти за общински съветници. Очаква се тя да бъде управлявана от водача на Българска социалистическа партия в столицата - Калоян Паргов. Ще бъде призната и предизборна платформа за локалния избор.
Калоян Паргов - ръководител на Градския съвет на Българска социалистическа партия София: София е наследник град в годините на прехода. Пробив не може да се направи с партийна кандидатура, най-малко на този стадий. Трябва да се има поради, че точно в столицата е съсредоточен съвсем половината от електората на " Демократична България ". А тъкмо симпатизантите на тази групировка ще се окажат решаващи за балотажа. Именно поради това на нас ни би трябвало кандидатура с необятна поддръжка, а не тясно партийна. Убеден, че никой в тази зала няма подозрение, че единствената опция, посредством която можем да нанесем този решителен удар на ГЕРБ в София е кандидатурата на Мая Манолова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР