Днес е денят на данъчната свобода. До днес сме работили,

...
Днес е денят на данъчната свобода. До днес сме работили,
Коментари Харесай

До днес сме работили за фугите по Графа, къщи в Барселона и охрана за Доган. А НАП дори не даде касова бележка за лотарията им

Днес е денят на данъчната независимост.
 18 май - ден на данъчната независимост, започваме да работим за себе си
До през днешния ден сме работили, с цел да платим фугите на Графа, фантазията за автомагистрала Хемус, фалиращите от източване и нереформиране лечебни заведения, незадоволителните детски градини, къщите за посетители, асансьорите до тризонетите, къщите в Барселона, наемите на жителите на трибуни без козирки, тока на сървърите в държавните изби, които още несъмнено копаят биткойни. Коментара на Петела, донасянето на плодородния огън, посрещането на Папата и защитата на Ахмед Доган и на оня, дето дори не живее в България. Платихме делата против некадърниците, заведени в интернационалните съдилища, платихме дотациите за произвеждането на тютюн, както и дотациите за развъждането на неща, съществуващи единствено на документи. Платихме да сме страна, която по едно и също време е най-бедната в Европейски Съюз, само че има най-вече бентлита на глава от популацията в Европейски Съюз, множеството от които с мъчно доказуем генезис на парите за покупка.

Плащат се заплатите на онази цяла прослойка, дето няма и половин минута стаж в частния бранш, само че има самочувствието, че може да е законодател и да взема решение какъв брой налози да се заплащат, та всяка година Денят на данъчната независимост се измества все по-късно и по-късно.

До през днешния ден кой каквото е измислил, направил, кой както е съумял да впечатли или излъже работодателя си, че е изработил, кой каквото е продал на клиента си, който е отдал чартърен, който е направил договорка, който има движим или неподвижен парцел, който си хвърля боклука. От първия ден на януари до днеска.

И откакто всичко това беше платено, не дадоха най-малко една касова записка, с която да се записваме в лотарийната игра на Национална агенция за приходите...

Коментарът на Самуил Петканов е във връзка информацията, че през днешния ден настава Денят на данъчна независимост за 2019 година, от който стопираме да работим, с цел да пълним хазната и започваме да работим за себе си. Препечатваме го от Facebook с негово позволение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР