Днес е Денят на българския лекар и Денят на Св.

...
Днес е Денят на българския лекар и Денят на Св.
Коментари Харесай

Нинова: Здравеопазването не е търговия, нашата цел е здрав и образован народ

" Днес е Денят на българския доктор и Денят на Св. Иван Рилски. Днес всяко българско семейство се тревожи по какъв начин ще изкара зимата. Наша отговорност е да дадем решение на казуса. Най-голямата ни задача е да дадем спокойни зимни месеци. Също по този начин, държим в идващия парламент да се понижи ДДС-то от 20 на 15%. 5 години се борим против остарелия модел на ръководство. Здравеопазването не би трябвало да е търговия. Нашата цел е здрав и просветен народ ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Днес левицата откри публично предизборната си акция. И показа стратегия за първите 100 дни на ръководство, осведомят от Bulgaria ON AIR.

По думите на Нинова българското общество е изправено пред невиждана рецесия, от която страдат всички жители. Председателят на Българска социалистическа партия даде обещание партията да бъде дирек на сигурност в идващия парламент.

Съпартиецът на Нинова Драгомир Стойнев от своя страна съобщи, че Българската социалистическа партия е консервативна мощ, която предлага рационални решения.

" Нас ни интересуват резултатите от политиките. Първите 100 дни ще предложим съответни решения на проблемите, пред които сме изправени “, сподели Стойнев.

Той разгласи кои са краткосрочните ограничения, които Българска социалистическа партия има намерение да извърши, в случай че влезе в идващия парламент.

" В бранш " Енергетика " сега има безпорядък. Миньорите и бизнесът са обезпокоени. Ние ще предложим месечно 60 лева за всяко едно домакинство с ниски приходи. Освен това, ще разсрочим заплащанията на сметките. Нашата цел е да се понижи ДДС-то от 20 на 9%. Нашите деца би трябвало да са спокойни за своето образование ", посочи социалистът, представен от БГНЕС.

Стойнев добави, че в обществената сфера Българска социалистическа партия са мощно обезпокоени от Ковид рецесията. Той акцентира, че имунизирането е непринуден избор, като означи, че е значимо персоналните лекари да се включат по-активно в битката с вируса.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР