Днес е ден за активен отдих. Ден за намирането на

...
Днес е ден за активен отдих. Ден за намирането на
Коментари Харесай

Овни, навлизате в любовен период

Днес е ден за деен отдих. Ден за намирането на вътрешна независимост, равноправност.

Овен – Благодарение на настоящето комбиниране от звезди ви чака любовен интервал. Като цяло към любовта и възприятията да се подхожда доста трезво. Не се безпокойте, положителните неща изискват време, изключително когато става въпрос за обич.

Телец – Вие сте по-енергични от нормално. Това е добър миг да се забавлявате интензивно. Отделете време за всичко, което обичате. Трябва да създадете нови връзки, когато се чувствате самотни. Бъдете търпеливи и не толкоз упорити.

Близнаци – Когато някой ви подсети за неизпълнено заричане, по-добре признайте, че сте не запомнили. На лъжите краката са къси. Подсигурете си спокойствието и уединението, от което се нуждаете.

Рак – Съвместните занимания с колегата ви несъмнено са два пъти по-забавни. Сега е време за прелестно интимно забавление, а не за оживено празненство, за приветлив и бодър диалог, а не за противоречива полемика.



Лъв –Силно възприятие стартира да разсънва във вас потребността да покорявате нови хоризонти. Вие сте неспокойни и нервни. Успокойте се, не претоварвайте тялото си с прекалено много дейности. Използвайте свободното си време, с цел да намерите своя вътрешен мир.

Дева – Никой няма нищо срещу, в случай че се оттеглите заради дискомфорт. Направете нещо за себе си. Пазете сърцето си свободно от яд и ненавист. Ще ви е изключително комфортно, в случай че можете да останете уединено със себе си. Откритите диалози с положителни другари работят като терапия.

Везни – Продължете да следвате пътя, който сте задали, защото той безспорно е най-подходящият за вас. Ако имате самоконтрол и избягвате крайностите, сигурно ще се насладите на доста прелестен ден.

Скорпион – Най-малкият мотив ви основава раздразнено въодушевление. Вие в действителност не знаете какво желаете и в действителност не ви се прави нищо. Не се борете с нервността и неналичието на централизация посредством оттегляне, живейте за момента.

Стрелец – Емоционалното напрежение, което е било потискано дълго време, може да избухне. Това е хубаво нещо, тъй като гръмотевичните стихии прочистват въздуха. Сега имате потребност от цялостен външен и вътрешен мир.

Козирог – Не се оставяйте да бъдете увлечени от вътрешно безпокойствие и блъсканица и да загубите надзор. Запазете самообладание във всяко отношение. Можете да овладеете сложна обстановка единствено посредством добре премислени дейности.



Водолей – Положителен аспект доста ясно алармира за вашата креативност и сила. Вие сте цялостни с възторг и хъс за деяние, може би даже прекомерно импулсивни. Постигането на задачата не би трябвало да е проблем за вас.

Риби – Не се отхвърляйте толкоз елементарно, когато почувствате опозиция. Възможностите се пропиляват с безрезултатност и съмнение. Вашата магическа харизма омагьосва и кара доста сърца да бият по-бързо.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР