Днес е 8 март – един от най-сложните въпроси, който

...
Днес е 8 март – един от най-сложните въпроси, който
Коментари Харесай

Какъв е най-добрият подарък за 8 март?

Днес е 8 март – един от най-сложните въпроси, който вълнува господата, е какъв подарък за 8 март да поднесат на обичаната, на своята майка, на другарка.

Цветята и бонбоните красноречиво сочат, че сте бързали и не сте имали време или предпочитание да отделите повече време за разкриване на най-подходящия подарък,

т.е. не познавате добре дамата, което не работи във ваша изгода, или още по-лошо – че просто отбивате номер,

поднасяте по табиет и тъй като по този начин би трябвало, а не се стремите да зарадвате дамата до вас. Ако дамата е в действителност специфична,

поднесете специфичен подарък.

Не визираме скъпи бижута, екскурзии, коли и прочие материални дарове, въпреки да са предстоящи от избрани дами.

Имаме различен отговор на въпроса какъв е най-хубавият подарък за 8 март и той не включва четирицифрени суми и диаманти.

Предложенията ни е допустимо да не костват финикийски знаци, само че да са по-ценни от златото.

Ако тя е дамата за вас, ще оцени жеста и ще се наслаждения на вниманието и момента.

Ако е разочарована, защото е очаквала нещо скъпо и материално, помислете дали е тя дамата на сърцето ви.

Понякога нещо толкоз простичко като подарък и празник, празнуван евентуално и по табиет, може да ви разкрие същинската същина на дамата до вас и да се трансформира в предопределящ ориста ви или в изменящ е.

Подарете прекарване, споделено време дружно на забавно място и с забавни действия. Полет с балон, скачане с бънджи, ескейп стая, полет с делтапланер, посещаване на място, за което мечтае, нанагорнище на планински връх, който е преди всичко в бележника с задачите ѝ, създаване на цветна градинка в двора, гмуркане, подготовка по обичания спорт или по ексцентричен подобен, масаж за двама – разновидностите са безчет. Помислете каква е дамата, на която поднасяте този подарък за 8 март. Настроена ли е авантюристичен или избира да бъде глезена в СПА центъра, споделяла ли е свои „ шантави “ стремежи, които мечтае едни ден да сбъдне и реализира, само че няма време или храброст за тях? Обича ли загадките и тайните, рисковото, страха, непознатото, или избира да сади цветя на терасата? Откривайки самичък за себе си отговорите на тези и други сходни въпроси, ще съумеете да организирате ден-приключение единствено за вас, ден, който ще остави диря вечно, мемоари, които не остаряват, не се скапват и не избеляват, мемоари, които ще съхраните през годините и ще разтягат устните ѝ в необятна усмивка, когато се сеща за вас.

То може да е нещо дребно, малко или да има смели фантазии. Едва ли може да сбъднете фантазията ѝ да има личен бизнес от през днешния ден за на следващия ден, само че може да я зарадвате с поддръжката си, изразена в подарък – курс по бизнес за нея. Независимо каква е фантазията ѝ, може да я подкрепите по сходен метод. Не знаете защо мечтае? Попитайте фамилията ѝ или околните ѝ приятелки. Те сигурно знаят какъв е най-хубавият подарък за 8 март за нея, съгласуван с най-съкровената ѝ фантазия.

Подарете ѝ… време. В забързания веществен свят е по-лесно да подарите кола, в сравнение с време. Отделете от своето за нея. Споделете деня и се насладете на къса дестинация до близко местенце, което не сте разглеждали, само че постоянно сте желали да посетите. Ако тя е вярната за вас, ще оцени този безценен подарък – времето, вниманието, обичта, които споделяте с нея.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР