Днес е 1 май, Ден на труда и италианското правителство

...
Днес е 1 май, Ден на труда и италианското правителство
Коментари Харесай

Джорджа Мелони: Един добър начин да се отпразнува Първи май

„ Днес е 1 май, Ден на труда и италианското държавно управление го означи с труд по предопределение ”, написа fanpage.it. Министерският съвет на Италия се събра, с цел да вкара нови правила за трудова сигурност и най-много да реши по какъв начин във ведомостите за заплати да остават повече пари за чиновниците и служащите.

„ Приоритетът е облекчение на данъчната тежест върху трудовите хонорари " сподели Джорджа Мелони. Доразвивайки мярката, подхваната от нейния предешественик Марио Драги, кабинетът на Мелони увеличи данъчните отстъпки за заплатите под Евро 35 000 от 2% на 6%, а за заплатите под Евро 25 000 – от 3% на 7%. В числа, това значи приблизително към Евро 100 месечно повече към чистата работна заплата.

За финансиране на мярката държавното управление е планувало Евро 3.5 милиарда, като към този момент отстъпките ще обзет единствено 5 месеца, след което би трябвало да се рефинансират, с цел да останат в деяние. „ Продължаваме и с промяната за приходите на жителите, с цел да установим...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР