Днес до обяд на много места в котловините, низините и

...
Днес до обяд на много места в котловините, низините и
Коментари Харесай

Отново мъгла

Днес до обяд на доста места в котловините, низините и към водните басейни ще е мъгливо. След обяд мъглата ще се разсее и над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево, с раздрана висока облачност. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан югоизточен вятър.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

По-късно денем над югозападните региони от страната облачността ще се усили и вплътни, само че единствено на изолирани места там ще превали кратковременно. Максималните температури ще са най-вече сред 17° и 22°.

В планините ще е най-вече слънчево, само че прохладно. Ще духа мощен, по високите и открити елементи - до плевел южен вятър. Привечер над масивите от Западна България облачността ще се усили и тук-там там кратковременно ще превали. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 13°, на 2000 метра - към 7°.

Преди обяд по Черноморието ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност. Ще духа сдържан югоизточен вятър. След обяд видимостта ще се усъвършенства и ще е най-вече слънчево, с раздрана висока облачност. Максималните температури ще са 17° - 18°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е към 18°.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР