Днес дизайнерката, която по принцип е много активна в социалните

...
Днес дизайнерката, която по принцип е много активна в социалните
Коментари Харесай

Това Преобръща Всичко! Вижте Какво Разкри Мегз За Арестувания Рончев!

Днес дизайнерката, която по принцип е доста дейна в обществените мрежи, писа за първи път, откогато потегли следствието против нея и Рончев. „ Не един път съм говорила за цената на „ скъпия “ живот. Не един път в мои постове съм адресирала какъв брой гнила от вътрешната страна в действителност постоянно се оказва лъскавата ябълка. Това е значимо да се знае, с цел да внимавате какви избори взимате за бъдещето си “, написа Мегз в обществената мрежа Инстаграм.

Нов вид идоли

„ Такава е и концепцията на риалитито ми „ INSTAQUEEN “ – да сътвори нов вид идоли и да подменим стандарта за крепко и съвременно в страната ни. Днес от 18 часа по БТВ при Карбовски ще приказваме тъкмо за това какъв брой коства мечтания живот, за който всеки в Инстаграм ще ви лайква и ще ви завижда. Опитайте се да разгледате плана „ Жените Говорят за Пари “ отвън цялата медийна мръсотия, която се излива върху името ми последните две седмици. Само по този начин ще може да вникнете в същинските му послания “, добавя Миглена.

„ Колкото до мен – Аз съм Миглена Каканашева, много пъти съм минавала през пъкъла и съм се прибирала назад. Това е цената за всичко, което едвам на 28 имам. Този път няма да е по-различно – доста скоро мъжът ми ще излезе и ще разкажем ИСТИНАТА – с цялата си откровеност и прямост, с всички елементи – както единствено аз мога. Тогава ще разберете, че нещата не постоянно са такива каквито наподобяват. Понякога лъскавото е гнило, а различен път гнилото е лъскаво. Затова просто бъдете наясно и откровени със себе си! “, споделя Мегз. Думите на дизайнерката са предадени без редакторска интервенция.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР