Днес десетки служители на циментовия завод „Холсим“ във врачанското село

...
Днес десетки служители на циментовия завод „Холсим“ във врачанското село
Коментари Харесай

Служители на „Холсим“ се забавляваха в игри и състезания на открито /снимки/

Днес десетки чиновници на циментовия цех „ Холсим “ във врачанското село Бели извор се включиха в акцията „ Глобални дни на здравето и сигурността “. Още от сутринта зелените площи в зоната на предприятието бяха превърнати в терен за завладяващи игри и доста занимания.
Глобалните дни на здравето и сигурността са мобилизационна акция, която се организира годишно във всички компании на „ ЛафаржХолсим “ в над 80 страни по цялото земно кълбо. Нейната цел е да изостри вниманието на чиновниците и заинтригуваните страни към здравето и сигурността на работното място. Идеята е работещите да поемат персонална отговорност за това работното им място да става все по-здравословно и по-безопасно.
Уникалното по рода си събитие бе намерено от изпълнителния шеф на завода Тодор Костов.
„ За мен е наслаждение да ви поздравявам на обичайна ни седмица, отдадена на световните дни на „ ЛафаржХолсим “ за сигурност и здраве на труда. Тази година те минават под надпис „ Подобрявам здравето и сигурността на работното си място с всеки изминат ден “, сподели Костов.
Компанията от дълги години целеустремено работи за обезпечаване сигурността на чиновниците си, само че и при тях леките произшествия не са изключение. Основната причина за трудови злополуки са работата на височина, в затворени пространства, изолацията на енергосъоръжения и трафикът.
Игрите в завода през днешния ден бяха ориентирани към екипната работа и установяване на рисковите обстановки. Разделените на тимове чиновници на завода се включиха със забележителен възторг в другите на практика занятия, викторини и сюжетно-ролеви и спортни игри. Най-добрите получиха грамоти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР