Днес депутатите на управляващите не са се регистрирали, за да

...
Днес депутатите на управляващите не са се регистрирали, за да
Коментари Харесай

Манол Пейков, ПП-ДБ: Питайте “Възраждане” защо не работи парламента

Днес депутатите на ръководещите не са се записали, с цел да не дадат на “Възраждане ” поле за изява с ново блокиране на трибуната в Народното събрание. Това сподели в “Лице в лице ” по bTV националният представител от ПП-ДБ Манол Пейков. Той е уверен, че в случай че е имало регистрация, обстановката от през вчерашния ден е щяла да се повтори.

Пейков сподели също, че персонално той не е бил на коледно празненство на Движение за права и свободи и не може да разяснява изказванието, че то било причина да няма през днешния ден съвещание на Народното събрание.

На забележка на водещата Цветанка Ризова, че освен депутати на “Възраждане ”, а и на Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ са блокирали трибуната, Пейков отговори:

“Разликата е, че в Българска социалистическа партия има същинска страст, те имат история от 1891 година. “Възраждане ” са водени единствено от опортюнизъм ”, разяснява Манол Пейков

Той изясни мисленето на съпартийците на Костадин Костадинов с диалог от коридорите на Народното събрание.

“Аз им споделям, че паметника ще бъде непокътнат, като дойдат на власт, ще могат да си го възстановят. “Не, вие ще го възстановите ”, това ми споделят. Разбирате ли защо става въпрос? Те приказват за Белене, за връщане на такива неща ”, съобщи Пейков.

Депутатът разяснява също, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов е срещу демонтажа на Паметника на руската войска, тъй като е артикул на времето, което той символизира. “Той имаше партийна брошура и напусна пожарната, тъй като щяха да му я лишават ”, сподели Манол Пейков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР