Днес денят ни е подготвил много романтични и любовни изненади.

...
Днес денят ни е подготвил много романтични и любовни изненади.
Коментари Харесай

12 любовни късметчета за 12 ноември

Днес денят ни е подготвил доста сантиментални и любовни изненади. Няма по-хубаво от нещо от това сърцето ти да трепне от внимание или жест. Ето какво те чака през днешния ден 12 ноември съгласно късметчето, което си изтеглиш.
Намисли си число от 1 до 12 и виж какво късметче ти се пада за 12 ноември:
 6-те най-хубави съвместимости сред зодиите 6-те най-хубави съвместимости сред зодиите
В любовта някои страсти са необясними, привличането сред тотално разнообразни хора – също. Истината е, че химията в любовта е неразга...
1. Ще се случи по този начин, че в края на деня, както нямате проекти, ще се окажете на сантиментална среща. Чудите се по какъв начин е допустимо това? Само почакайте и ще видите – хубавите неща се случват тъкмо тогава, когато минимум чакаме.
2. Няма по-голяма наслада от жест, който трогва сърцето и който въобще не си очаквал. Може би някой специфичен човек ще ви подари нещо, за което от дълго време мечтаете и сте си мислели, че в никакъв случай няма да получите.
3. Много сантиментална целувка ще направи деня ви паметен! И най-интересното е, че въобще няма да знаете, че ще последва нещо такова – след един най-обикновен на тип диалог с човек, който очевидно доста си пада по вас.
4. Имате доста какво да очаквате от днешния ден. Ще получите дълго известие с пояснение в обич, което от дълго време чакате или пък за което въобще не допускате. Радвайте се на момента и на вниманието!
5. Някой доста си пада по вас и ви чака единствено да го забележите. Огледайте се и вижте знаците, тъй като индивидът в действителност си заслужава!
 Каква ЛЮБОВ те чака съгласно месеца ти на раждане Каква ЛЮБОВ те чака съгласно месеца ти на раждане
Месецът от годината, в който сме родени, в никакъв случай не е инцидентен. От това зависи каква зодия сме, какъв темперамент ще имаме, а и какви ще сме...
6. Ще получите доста забавно предложение за брак, което ще ви остави без думи. Винаги сте си мечтали за този миг, само че толкоз сантиментален не сте виждали даже и по филмите.
7. Ще срещнете някогашна обич, която доста ви е наранила. Ще видите, че този човек въобще не е толкоз благополучен, колкото си мислите и ще видите огромна смяна в него. Дали да не му дадете още един късмет?
8. Много хубава вест в любовта ви чака през днешния ден! Ще научите нещо доста вълнуващо, което ще промени бъдещето ви.
9. Някой доста специфичен човек ще ви направи сантиментална вечеря. Ще имате доста време дружно на чаша вино и вкусно ядене. Нощта ще бъде доста буйна и незабравима. Очаквайте!
10. Днешният шанс в любовта е обвързван с някой, който даже не виждате като обект на вашите стремежи. Някой ще ви се изясни в обич – дайте му късмет и вижте какво ще излезе.
 ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през 2021 година ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през 2021 година
Остава малко до края на 2020 година, а доста зодии се чудят какво ли ги чака през идната година. Повече обич, ново жилище или по...
11. Ще получите доста забавно известие от някой, който желае да прекара повече време с вас. Излезте, вижте се и ще усетите тръпка, за която не сте и предполагали. Бъдете смели и ще видите, че любовта идва тогава, когато ѝ дадем късмет да влезе в сърцето ни.
12. Очаква ви доста буйна нощ, доста сантиментална вечер и прекарване, което ще ви зареди за доста дълго време напред!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР