Днес делото за убийството започна в Софийския градски съд. Съдия

...
Днес делото за убийството започна в Софийския градски съд. Съдия
Коментари Харесай

Започна Да Му Се Стоварва Върху Главата! Вижте Какво Сполетя Арестувания За Убийството На Георги Йоан Матев!

Днес делото за убийството стартира в Софийския градски съд. Съдия Руси Алексиев позволи гражданските искове от 400 000 лв., макар възраженията на тримата юристи на Йоан Матев, съгласно които тези цивилен искове ще затруднят наказателното дело, тъй като е належащо да се съберат спомагателни доказателства, които да открият по какъв метод тази финансова рекламация кореспондира с доказателствата по делото. Съдът обаче не се съгласи с възраженията и видя директна връзка сред обвиняването против Матев за съзнателно ликвидиране по изключително непосилен метод и гражданските искове на родителите му, съобщи БНР.

Албена и Валентин Игнатови не бяха в правосъдната зала, само че ще участват на идващото правосъдно съвещание - на 12 април, за разпит.

Самият Матев изиска да бъде изместен от следствения арест на бул. " Г.М Димитров " в Софийския затвор поради здравословни проблеми, за които в затворническата болница щели да се погрижат по-добре.

Съдията обаче посочи, че по принцип след привършване на следствието и внасяне на обвинителния акт в съда арестуваните се местят от следствения арест в пандиза.

Адвокатите на Матев желаеха делото да бъде върнато на прокуратурата, защото не им били предявени материални доказателства. Председателят на правосъдния състав обаче отвърна, че това не е правилно и уточни датата, на която е станало - 12 ноември 2017 година

Магистратите отхвърлиха и настояването на отбраната делото да бъде гледано при закрити врата, защото съдържа информация от Специални разследващи средства.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР