Днес Citroën разкрива обновената версия на C3, който от лансирането му

...
Днес Citroën разкрива обновената версия на
C3, който от лансирането му
Коментари Харесай

НОВИЯТ CITROËN C3: ПОВЕЧЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ КОМФОРТ!

Днес Citroën разкрива обновената версия на C3, който от лансирането му в края на 2016 г до в този момент надмина 750 000 продажби и се превърна в бестселър на марката на всички пазари.
С съвременна визия и отлична структура, новият C3 не наподобява на нито един друг автомобил от своя сегмент. Той дължи привлекателността си на богатата персонализация и недостижимия комфорт, които предлага.
Новият C3 показва:
обновена предница в която се отличават новият автограф на Citroenа и новите LED светлини,
по-големи благоприятни условия за персонализация с 97 външни комбинации и 3 цвята на покрива, 3 интериора и 2 нови дизайна на джанти,
нов дизайн на протекторите Airbump®, които предпазват автомобила в градска среда,
ново чувство за комфорт на борда със седалките Advanced Comfort, 12 технологии в помощ на ръководството, които улесняват шофирането в всекидневието, като например системата за улеснено паркиране напред и свързаните услуги: Connect Assist, Connect Nav и Connect Play.
Благодарение на гамата ефикасни двигатели с вътрешно горене с норма Евро 6, съчетаващи високи динамични показатели с ниско равнище на вредните емисии, автомобилът е комфортен както за града, по този начин и за дълъг път;
Обновената версия на C3 ще бъде на пазара юни 2020 година

C3 е бестселърът в гамата на Citroën, който се нарежда в европейския топ 5 в сегмент B в края на декември 2019 година и е 3ят най-продаван автомобил във Франция. Харизматичен и привлекателен, той продължава офанзивата си в сегмент, в който конкуренцията е яростна, наблягайки на неповторимия си дизайн, цветната си персоналност и типичният за Citroën комфорт. Моделът, който даде нов импулс на марката през 2016 година към този момент съумя да спечели над 750 000 клиента в целия свят. Успешната формула « Inspired by You » ще продължи да покорява нови клиенти измежду изобретателните, оптимистично настроени младежи, които са непрекъснато в придвижване. Той няма да се откаже да печели клиенти и измежду компаниите. През 2019 година регистрациите на C3 (пътнически + товарен вариант) регистрираха растеж с 12,6%.



Тази актуализирана версия на C3 е ослепителен израз на желанието на Citroën да «не бъде като всички други».
Новият C3 е автомобил с неповторим темперамент, който дава най-вече благоприятни условия за персонализация и осигураява най-голям комфорт измежду конкуренцията на пазара.

УНИКАЛНА ПЕРСОНАЛНОСТ
Нов дизайн, който акцентира различността. Модел с одобрен жанр и уникална конструкция в сегмент, изграден от стандарти, новият Citroën C3 продължава да прекатурва одобрените стандарти на пазара. Към дръзкия жанр на предницата му с нов автограф, въодушевен от концептуалния автомобил CXPERIENCE, се прибавят нови LED светлини, нови алуминиеви джанти 16’’ и 17’’и нови Airbump®, които му придават повече непоклатимост.
Повече благоприятни условия за персонализация: верен на мотото « Inspired By You », Citroën позволява на всеки да сътвори автомобил по собствен усет. Офертата за персонализация вече включва до 97 комбинации с новите цветове (Rouge Elixir и Spring Blue), новите екстериорни украшения и новите цветови теми в интериора (Techwood и Emeraude).

КОМФОРТ НА БОРДА И МОДЕРЕН ИНТЕРИОР
Новият Citroën C3 е основан да превърне всяко пътешестване във време на цялостен релакс.
Усещането за комфорт на борда се подсилва, с помощта на новите седалки Advanced Comfort, които идеално се вписват в уютния интериор (филтриране на шума и вибрациите, гладко управление).
С3 е подсъзнателен за потребление, оборудван с потребни технологии, съчетаващ спокойствие и съвременен жанр. В крайник с времето си, моделът предлага система за улеснено паркиране напред (новост) и свързани услуги, които усъвършенстват живота на борда на лидера и пасажерите (Connect Assist, Connect Nav, Connect Play). Оборудване, допълващо списъка от 12 системи в помощ на управлението, които способстват за комфорта (например системата за потегляне „ Свободни ръце “ и системата за улеснено тръгване под наклон) и за безопасността (системата Active Safety Brake, системата за различаване на пътните знаци и автоматизираните дълги светлини).

АДАПТИРА съдебна експертиза КЪМ ВСИЧКИ НУЖДИ
Компактен и чевръст, новият Citroën C3 предлага вътрешно пространство, сред най-големите на пазара, което го прави практичен в всекидневието.
Атрактивен и от междинния ценови клас, той е един поливалентен автомобил, предлагащ гама от ефикасни мотори.

1. УНИКАЛНА ПЕРСОНАЛНОСТ

Това е един многофункционален градски автомобил в който се влюбвате от пръв поглед. 3тото потомство на Citroën C3 притежава доста качества, които успяха да завоюват над 750.000 клиента в световен мащаб от момента на лансирането му досега. Лесно разпознаваемият модел, който от 2016 година насам диктува стила в гамата на марката (C3 Aircross SUV, C4 Cactus, Berlingo и C5 Aircross SUV), ще бъде освежен през 2020 година C3, това е забележителна визия, уникален графичен автограф, единствена по рода си структура на пазар, построен от стереотипи.
НОВА ПРЕДНА ЧАСТ

Обновената предна част на Citroën C3 поставя ново начало в гамата на Citroën по отношение на стила.

Новата предница, въодушевена от концептуалния автомобил CXPERIENCE, представен на Автомобилното ревю в Париж през 2016 година, прави впечатление веднага. Дръзкият леко издигнат поглед на новия С3 утвърждава индивидуалността му. Новият автограф на Citroën е усъвършенстван и основава чувство за височина на предния похлупак. Шевроните и хромираната лайстна се простират чак до дневните LED светлини (в взаимозависимост от версиите) и слагат акцент върху широчината на автомобила. Малко по-назад откриваме новите софтуерни фарове с LED светлини при всички версии, които също са с нов дизайн. Декоративните лайстни около фаровете за мъгла, ситуирани в долната част на автомобила, внасят нотка цвят и прохлада.

Новите претекстове за задния триъгълен панел (чиято форма припомня дизайна на Airbump®) са израз на графичната поредност в дизайна на автомобила и подчертават профила му.

Задната част резервира гладките повърхности, които подчертават върху светлините, чийто технологичен светлинен автограф с 3D резултат придава луксозен тип на модела. В централната част на капака на багажника допълнителен акцент са ослепително черните шеврони, подчертани с хром.

УТВЪРДЕНА ВИЗИЯ

Цялостната визия на новия Citroën C3 му придава динамичен и постоянен тип. Зад хармоничния контур на модела се крие един в действителност здрав автомобил. Още по-мускулестите му форми, подчертани от новите графични детайли, придават динамичност на купето.
висок и водоравен челен блок. Този харизматичен блок придава на новия C3 изключително убеден тип за компактните му размери с дължина от единствено 3,99 м. При поглед в профил изпъква „ въздушният “ покрив, подпрян върху черните лайстни на предното стъкло, а линията на хоризонталните лайстни се явява естествено продължение на повдигнатия преден похлупак.
странични Airbump® (в взаимозависимост от версиите). Освен графичен автограф на автомобила те обезпечават и отбрана на купето, и акцентират стила на C3. Airbump® са вече с нов дизайн и включват 3 релефни елемента, ситуирани в долната част на вратите, в рамка, чиито цвят е съгласуван с избрания от клиента пъстър пакет.
колела с огромен диаметър (в взаимозависимост от версиите). Здраво стъпил на пътя, новият C3 предлага най-големите колела на пазара (640 мм, според от версиите). Те подчертават неповторимия храктер на автомобила и също способстват за комфорта, запазвайки височината на страничните му елементи.
уширители на калниците (в взаимозависимост от нивото на оборудване). Видими от пръв поглед, необятните колесни ниши подчертават мощно заоблените предни и задни калници и придават активност на автомобила. Усещането за защитеност се засилва от огромните черни брони в долната част на автомобила, които осигуряват издръжливост.

2. ПО-ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

В момента на лансирането си през 2016 година, C3 беше първият модел, който оферираше на клиентите толкоз богата гама от възможности за персонализация в средния клас. Елемент, който се трансформира в отличителен белег на Citroën в останалата част от гамата. Новият C3 дава на клиетите още повече благоприятни условия да създадат автомобил, който да е в унисон с личността им.

В духа на мотото « Inspired By You », персонализацията разрешава на всеки клиент да изрази характерността и стила си, придавайки на автомобила по-дискретен или по-модерен външен тип и да разчупи един типичен цвят с помощта на контрастиращ цвят на покрива и/или разнообразни цветни детайли. Външните огледала и декорацията на задния триъгълен панел са в цвета на покрива, за да се обезпечи еднородност на стила и да се подчертава характера на новия Citroën C3. Цветните пакети обезпечават цветни елементи към Airbump® и фаровете за мъгла.

ДО 97 ВЪНШНИ КОМБИНАЦИИ

Повече от всеки път в крайник с времето си и « Inspired by You », новият С3 дава още по-големи благоприятни условия за персонализация, увеличавайки комбинациите от 36 на 97, като по този метод прави офертата си още по-модерна и атрактивна. За да предложи на всеки клиент автомобил, напълно по негов усет, моделът предлага нови цветове на екстериора, нови двуцветни комбинации (включващи покрива, черупките на огледалата и декорацията на задния триъгълен панел), нови цветни детайли в областта на фаровете за мъгла и околоAirbump®, както и нови графични декорации за централната част на покрива.

Накратко, обновената версия на C3 затвърждава позициите си на автомобилът с най-вече благоприятни условия за персонализация в сегмента, благодарение на предлаганите:
7 цвята на купето: измежду които 2 нови Rouge Elixir и Spring Blue в допълнение към към този момент познатите цветове (Noir Perla Nera, Gris Acier, Gris Platinium, Sable, Blanc Banquise).
4 Цветни Пакета: цветни детайли, включващи лайстните към фаровете за мъгла и Airbump®. Към към този момент съществуващите цветове - черно, бяло и алено се добавя и Emeraude Anodisé.
4 цвята за покрива: измежду които 1 един модерен нов цвят Bleu Emeraude (в допълнение към Blanc Opale, Noir Onyx, Rouge Aden). Цветът на покрива е в унисон с цвета на огледалата и декорацията на задния триъгълен панел.
3 украшения за покрива: с въвеждането на нови графични тематики (Rouge, Techwood, Emeraude) под формата на стикери в централната част на покрива и върху задния триъгълен панел.

Новият Citroën C3 е оборудван също и с нови джанти 16’’ и 17’’ (в взаимозависимост от версиите), които отстрани акцентират върху одобрения му темперамент. Двуцветни джанти 16’’ Hellix Noir с диаматен резултат, предлагани като алтернатива, в допълнение към джантите 16’’ Matrix, и алуминиеви джанти 17’’ Vector.

НОВИ ЦВЕТНИ ТЕМИ В ИНТЕРИОРА

Възможности за персонализация не липсват и на борда на новия C3, място, който прави няколко препратки към света на „ La Maison Citroën “ (интериор Techwood) и към този на скандинавската мебелна индустрия. Освен серийния интериор, който придава на автомобила изчистен вид, новият C3 предлага и 2 нови цветни теми за интериора като алтернатива, едната по-шик и в топли нюанси, а другата по-динамична.

Купето на новия C3 става по-луксозно и потапя пасажерите в една изключително уютна атмосфера. Хармонично съчетаните с вратите и седалките цветове и материи на бордното табло основават чувство за топлина.
Тема Emeraude: един по-динамичен интериор, в който изпъкват контрастите между тъмните нюанси и нотките в цвят Emeraude. Седалките са тапицирани с технически текстил (3D) с «динамичен» аспект, а лайстната на бордното табло е в черен цвят. Линията, очертаваща бордното табло и цветните текстилни линии предлагат една неповторима образна комплектност на интериора.
Тема Techwood: един по-луксозен интериор, използващ приятни на досег материали със специфична направа. Съчетаването на елегантната лайстна, имитираща «светло дърво» на бордното табло (която препраща към концептуалния автомобил CXPERIENCE) със светлата тапицерия в горната част на седалките (текстилна линия, вдъхновена от декорацията на бордното табло) придава грациозност и топлота на интериора.

3. МОДЕРЕН И КОМФОРТЕН ИНТЕРИОР

За да създадат бестселъра си още по-привлекателен и с цел да могат клиентите щом седнат зад кормилото му да се почустват «като вкъщи си», основателите на новия C3 не позволиха никакви взаимни отстъпки по отношение комфорта на борда, прилагайки програмата Citroën Advanced Comfort®.

Новият C3, който може да настани до 5 души на борда, обезпечава още по-голям комфорт в купето.

КОМФОРТ: ОКАЧВАНЕ BEST IN CLASS

Пъргав, стилен и многофункционален, този автомобил с 5 порти и дължина единствено 3,99 м, е прелестен за ръководство, благодарение на вниманието, отделено на ненадминатия в сегмента комфорт на окачването и на шумоизолацията. Съчетание, което осигурява неповторимо успокоение зад волана и типичния за Citroën уют. Новият C3 създава чувството, че се намирате в „ пашкул “, изолиран от пътя и от външните дразнения.

НОВИ СЕДАЛКИ ADVANCED COMFORT

Ако има нещо, което в действителност да отличава новия C3, това несъмнено е характерният за марката комфорт. За да се осигури комфорт от ново измерение, специално внимание е отделено на седалките. По подобие на C5 Aircross SUV и C4 Cactus, C3 предлага седалки Advanced Comfort: иновация 100% Citroën.

Тези комфортни седалки – които създават усещането, че «сядате на фотьойла в дневната си» - обезпечават огромен комфорт както образно, по този начин и по повод на положението на тялото, посредством на възглавниците с графичен резултат и поддръжката в региона на кръста (която от страната на лидера е регулируема). Освен че са необятни, седалките могат да се регулират и по височина.
Още щом се докоснете до тях, Ви обзема усещането за комфорт, посредством на удебелената пяна на повърността под плата (пяната от 2 мм става 15 мм).
В придвижване, на пасажерите в новия C3 се осигурява поддръжка в региона на кръста от най-високо равнище, с цел да се гарантира максимален комфорт.

Освен това, новият C3 се преценява с нуждите на клиентите и към този момент разполага и с подлакътник от страната на лидера, за да му обезпечи по-голям комфорт в ежедневието (НОВО, предлага се с опционалните тематики на интериора).

ПРАКТИЧНОСТ НА БОРДА

Още щом се качите на борда на новия Citroën C3 получавате чувството за шир, благодарение на огромното вътрешно пространство за пасажерите, както начело, така и откъм гърба, на многочислените находчиви места за движимости, както и на забележителния обем на багажника.

Всеки, който се настани в купето на новия C3 се радва на извънреден комфорт, благодарение на огромното пространство и уютната атмосфера. C3 предлага вътрешно пространство, което го трансформира в референция на пазара. Усещането за простор Ви обзема незабавно, благодарение на изчистеното хоризонтално бордно табло и на дизайна на седалките и получава веществен израз във вътрешната ширина от 1379 мм. Това усещане остава непроменено, без значение каква е определената цветова тематика за интериора, с помощта на размерите и използваните цветове и материи. Същото важи и за задната част на автомобила. Пространството в региона на краката за пътниците откъм гърба е от най-високо равнище.

Създаден да Ви накара да се почуватвате «като у дома», новият C3 е подсъзнателен за използване в всекидневието. Местата за вещи са допустимо най-функционални. Новият C3 предлага съобразително централно място за движимости, което разрешава да се освободи оптимално пространство в предната част на автомобила, допълнено от огромна жабка (6,25 л). Много интелигентно, светлият цвят във вътрешността на жабките контрастира с предметите, оставени в тях, с цел да можете по-лесно да ги откриете. C3 не прави компромиси и по повод размера на багажника, предлагайки багажник с вместимост от 300 л.

12 СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА УПРАВЛЕНИЕТО

Комфортът в автомобила задължително включва елементарно и безпроблемно използване на самия автомобил и на функционалностите, които той предлага. Базирана на програмата Citroën Advanced Comfort®, концепцията на новия C3 поставя акцент върху ергономичността на командните детайли, визуализацията на информацията, обвързвана с ръководството и интуитивните технологии. Вдъхновен от своите клиенти и техния метод на живот, C3 улеснява всекидневието им, посредством на богатата си палитра от съоръжение за комфорт и сигурност.

Новият C3 е съвременен и предлага най-малко 12 полезни технологии в помощ на управлението, с цел да гарантира спокойствието на лидера.
НОВО – СИСТЕМА ЗА УЛЕСНЕНО ПАРКИРАНЕ НАПРЕД: тази система е предопределена да улесни шофирането в града. Тя включва 6 датчика, подпомагащи паркирането напред, които се задействат под формата на звуково предизвестие.
СИСТЕМА ЗА ДОСТЪП И ПОТЕГЛЯНЕ „ СВОБОДНИ РЪЦЕ “: системата разрешава да се заключва/отключва автомобила и да се стартира мотора му без да се постанова да изваждате ключовете от джоба си. Автомобилът разпознава лидера си още щом той се приближи до него.
ACTIVE SAFETY BRAKE: тази система за внезапно спиране лимитира риска от конфликт. Тя функционира при скорост над 5 км/ч по отношение както на неподвижни, по този начин и на движещи се предмети и пешеходци. Ако няма реакция от страна на лидера след предупреждение за евентуален риск от сблъсък, системата автоматизирано спира автомобила.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА НУЖДА ОТ „ КАФЕ ПАУЗА “: системата предизвестява лидера, когато стане време да направи отмора, след два часа непрестанно шофиране при скорост над 65 км/ч.
СИСТЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА: тази система преценя степента на бдителност на лидера като изчислява отклоненията на траекторията по отношение на маркировката на платното. Тази функционалност е приспособена най-много към скоростните пътища над 65 км/ч.
АВТОМАТИЧНИ ДЪЛГИ СВЕТЛИНИ: тази функция осъществява превключването от дълги светлини на къси и назад, в зависимост от трафика, когато бъдат засечени други автомобили.
КАМЕРА ЗА ЗАДЕН ХОД с сензори, улесняващи паркирането: при превключване на заден ход, камерата разрешава да се види на основния екран изгледа зад автомобила. Цветни линии демонстрират близостта до дадено затруднение. Камерата осигурява по-широка видимост, за да улесни маневрите.
СИСТЕМА ЗА УЛЕСНЕНО ПОТЕГЛЯНЕ ПОД НАКЛОН: тази система улеснява потеглянето под надолнище. Тя не позволява нежеланото напредване на автомобила под надолнище, когато е провиснал педала на спирачката. Системата работи при наклон над 3% като стабилизира автомобила за около 2 секунди.
СИСТЕМА ЗА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ПРИ НЕВОЛНО ПРЕСИЧАНЕ НА ОСЕВАТА ЛИНИЯ: тази система следи за понижаване бдителността на водача и понижава риска при моментно невнимание зад кормилото при скорост над 60 км/ч. Когато автомобилът пресече бялата линия на платното без да е задействан мигача, компютърът на системата задейства предизвестието. Водачът бива предизвестен за пресичането на линията, както посредством звукови сигнали, така и образно.
СИСТЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ НА МЪРТВАТА ТОЧКА: с помощта на пиктограми в огледалата тази система демонстрира на лидера, че в мъртвата точка на видимостта му се намира друг автомобил. Системата действа на същия принцип като сензорите за заден ход и способства доста за безопасността на скоростните пътища в града.
СИСТЕМА ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА ПЪТНИТЕ ЗНАЦИ С ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА СКОРОСТ: системата разпознава пътните знаци за ограничение на скоростта и подава тази информация на водача. Тази скорост може да бъде записана като целесъобразна в регулатора-ограничителя на скоростта. Системата действа при всякаква скорост на автомобила. Тя засича също така и пътни знаци, указващи край на ограничението на скоростта.
РЕГУЛАТОР-ОГРАНИЧИТЕЛ НА СКОРОСТТА: фунцията за различаване на пътните знаци за препоръчтелната скорост предоставя опцията засечената скорост да бъде заложена в регулатора-ограничителя на скоростта.

СВЪРЗАНОСТ

Новият C3 е съвременен автомобил и предлага гама от сързани услуги:
Connect Assist (безопасност и пътна помощ), Connect Nav (навигация) и Connect Play (инфотейнмънт).

Всички тези услуги се вписват в програмата Citroën Advanced Comfort®, чиято основна цел е да обезпечи на клиентите бърз и интуитивен достъп до обвързваните услуги, отговоряйки на 3 основни потребности: оптимална безопасност, улеснена навигация и по-добра съгласуваност.

CONNECT ASSIST
За сигурността на лидера и пътниците си новият C3 е оборудван със система за повикване за Пътна помощ & SOS.
Автоматично повикване или натискане на бутона «Пътна помощ» (Assistance): при положение на нужда, тази услуга разрешава на лидера да се свърже с подобаващ прът център.
Две благоприятни условия, при незабавен случай:
- В случай на акцидент със задействане на въздушните възглавници: системата изпраща автоматизирано повикване до център за незабавна помощ, което дава информация относно местоположението на автомобила.
- В случай на лека акцидент или неразположение, лидерът може да натисне червения бутон « SOS », с цел да изпрати до центъра за незабавна помощ известие, съдържащо информация относно идентификацията на автомобила и неговото тъкмо местонахождение.
Connect Assist разрешава да се свърже приложението My Citroën с автомобила и по този метод да получите достъп до данните, свързани с автомобила като автономност, място, на което е паркиран, километраж, предстоящо сервизно обслужване.

CONNECT NAV
Новият C3 подчертава върху технологията с помощта на сензорния си екран 7’’, интуитивно сплотяващ всички функционалности.
Разположен в централната част на бордното табло, този панорамен капацитивен екран е с нов «блестящ аспект», с цел да придаде по-технологичен вид на интериора. Под екрана е разположена изпъкнала лайстна, която позволява на лидера да облегне ръката си и подсигурява оптимално потребление.
Сензорната навигация Connect Nav може да се управлява и посредством гласово различаване и позволява да употребявате следните функции: Навигация, Телефон, Радио.
Системата предлага свързани услуги: TomTom Traffic разрешава да получите информация относно трафика в действително време, за да можете да изберете най-подходящия маршрут. Предлагат се също местоположението и цените на бензионостанциите и паркингите, метеороологичната прогноза и търсене наоколо тук-там, преставляващи интерес.
Потребителите ще оценят и предлаганото безплатно за 3 години образно и звуково сигнализиране на Опасните зони (в зависимост от действащото законодателство в страната).

CONNECT PLAY
Технологията Mirror Screen, съвместима с Apple CarPlay™ и Android Auto, разрешава да свържете смартфон и да дублирате екрана на смартфона върху екрана на автомобила. По този метод лидерът получава достъп до мултимедийното си наличие и управлява непосредствено и елементарно смарт телефона си и съвместимите му приложения от сензорния екран. За да се гарантира безопасността на лидера, са достъпни само функционалностите, свързани с управлението.

Новият C3 предлага и ConnectedCAM Citroën®. Тази перфектно интегрирана обвързвана камера позволява да заснемете като фотоси или видео (до 20 секунди) избрани моменти и след това да ги споделите в социалните мрежи благодарение на безплатното приложение ConnectedCAM Citroën® или да ги запазите за себе си. Камерата е full HD, обхваща ъгъл от 120°, разполага с 2 милиона пиксела, GPS и вътрешна памет от 16 GB. Тя може да бъде потребна на лидера и при злополука като предостави доказателствен материал. В случай на удар, записът се задейства автоматизирано и позволява да се запамети видео от една минута и половина (30 секунди преди / 1 минута след).

ПЪРГАВИНА И ДВИГАТЕЛИ ОТ ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ

Изключително чевръст, посредством на диаметъра си на завой от 10,7 м, новият Citroën C3 е с дължина 3,99 м и предлага оптимална компакност в града. Той разполага с 5 врати и с 5 места, което го прави практичен, без значение от обстоятелствата. Автомобилът предлага истинско наслаждение от ръководството в града, както и присъщите качества на автомобил за дълъг път. Новият C3 се адаптира съвършено към всички направления, независимо дали са къси или дълги, дали ще заведете децата до спортната им зала или ще заминете за уикенда с другари.

Автомобилът предлага мотори от последно потомство с високи динамични показатели, които са ефикасни и с умерен разход на гориво и са хомологирани съобразно еко нормата Евро 6:
- 3-цилиндрови бензинови PureTech 83 (PureTech 83 S&S BVM5) и 110 (PureTech 110 S&S BVM6)
- или дизелов BlueHDi 100 (BlueHdi 100 S&S BVM5).
И с цел да предложи още по-голяма гъвкавост и успокоение зад кормилото, новият C3 се предлага и с автоматизирана скоростна кутия EAT6 (PureTech 110 S&S EAT6).

Моделът ще да бъде пуснат в продажба през 2020 година

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР