Днес чрез видеоконференция УЕФА обсъди варианти за доиграването на футболните

...
Днес чрез видеоконференция УЕФА обсъди варианти за доиграването на футболните
Коментари Харесай

Първомайски футбол в Германия?

Днес посредством видеоконференция УЕФА разиска разновидности за доиграването на футболните шампионати в Европа. Решението, което взе, бе прекъсване на всички интернационалните мачове до второ разпореждане, като това включва европейските квалификации, както и Шампионска лига и Лига Европа.

В общи линии се търси метод мачовете в обособените шампионати да се проведат пред празни трибуни до края на месец юли. Окончателното решение би трябвало да бъде взето до месец, като очевидно всяка страна ще разисква и своите варианти, според от развиването на пандемичната конюнктура.
Официално: Без Шампионска лига и интернационалните шампионати до второ разпореждане От УЕФА твърдят, че в бъдеще ще насрочат нови дати
На този декор през вчерашния ден в Германия, след съвещание и гласоподаване във видео връзка на всички членове на професионалната футболна лига, бе решено към този момент да не се играе футбол до 30 април. Първото предложение, което се разисква по-късно, е да се види дали няма да бъде допустимо да се стартира доиграване на шампионата от 1 май. Разбира се, пред празни трибуни и откакто тимовете останат под карантина на своите бази около мачовете.

Как мощните протегнаха ръка на слабите Бундеслигата даде превъзходен образец
Главният изпълнителен шеф на професионалната футболна лига Кристиян Зайферт показа, че този вид би трябвало да бъде взет поради, с цел да се откри метод да има развръзка по състезателен път, а не посредством административно решение. Евентуалното преустановяване на шампионата към този момент се изключва като допустима алтернатива, тъй като се счита, че това ще породи доста проблеми от юридическа позиция, свързани с класирането за присъединяване в евротурнирите, изпадащите тимове и договорните връзки на играчите с клубовете.

Доиграването на шампионата се счита като единствена допустима алтернатива, с цел да има финансов доход от телевизионни права, които могат да подкрепят много клубове и да се избегнат банкрути.
Бундеслигата пред празни трибуни от 1 май Германия ще беседва с ФИФА за смяна в трансферния прозорец
Евентуалното възобновяване на футболните мачове на 1 май обаче се счита за нереалистично от водещи вирусолози в Германия, които застъпват мнението, че мачове пред празни трибуни, които се предават по малкия екран, могат да подведат почитателите да се събират на групи, с цел да ги гледат по домовете си, което е в несъгласие с ограниченията за ограничение разпространяването на болестта.

Съдържанието на новините от деня, в случай че отново има мачове, май ще бъде много сюрреалистично - ще се стартира с броя на жертвите, ще се минава през броя на недостигащите в лечебните заведения респираторни апарати и ще се приключва с числата 1, 2, 3, 4 и нататък от футболните резултати.

Дали това е дискутирано в професионалната футболна лига на Германия... към този момент не се знае.

bTV приканва: останете си у дома!
Последни Най-четени Трогателна фотография на медици в отбрани дрехи обиколи обществените мрежи От началото на изключителното състояние: Над 30 хиляди са безработните у нас Обвинения към Китай: Властите евентуално са занижили до 40 пъти броя на жертвите Студ, мощен вятър и мъгла по високите проходи у нас " Шоуто на Николаос Цитиридис ": Влади Въргала и водещият в дуел за най-хубава смешка Пожар в постройката на остарялата митрополия във Велико Търново Григор придвижи творчеството си от корта вкъщи (ВИДЕО) Хората под карантина ще се наблюдават с мобилно приложение в Северна Македония Кредитен съветник: Нагласите са, че цените на парцелите ще паднат Студентските бригади в Съединени американски щати към този момент не са анулирани, а отсрочени (ОБЗОР) Виж още последни Министерски съвет предлага изключителното състояние да се удължи до 13 май Девета жертва на ковид у нас 40-годишен мъж с COVID-19 умря в „ Пирогов “ Коронавирусът доближи и Русе Сами с вируса: Семейство със инфектиран се оплака, че институциите си трансферират болния Служителка на БДЖ на гара Илиянци е умряла от ковид „ Пирогов “ пусна безвъзмезден уебсайт за инспекция на признаци на ковид Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР