Днес Chevrolet обяви, че световната премиера на изцяло новото поколение на

...
Днес Chevrolet обяви, че световната премиера
на изцяло новото поколение на
Коментари Харесай

Гледайте премиерата на новия CORVETTE на живо

Днес Chevrolet разгласи, че международната премиера на напълно новото потомство на легендата CORVETTE ще се състои на 18 юли по време на специално събитие в Ориндж Каунти, Калифорния, като дебютът ще може да бъде гледан и .

"Има огромен контингент на почитатели на CORVETTE по целия свят, които чакат премиерата на новото потомство ", коментира Бари Енгъл, изпълнителен вицепрезидент и президент на GM Америка. "За нас е наслаждение да им предоставим, както и на всички почитатели на спортните коли по целия свят, метод, по който ще могат да видят и научат за автомобила по същото време, по което и участниците онлайн в Калифорния ".

Веднага след международната премиера на новия CORVETTE, компанията майка GM ще постави началото на 2 национални дилърски обиколки с автомобила, в която ще участват експерти и специални интерактивни осведомителни установки. По време на мероприятията, организаторите ще запознават заинтересованите с всички подробности за новата спортна кола, включително и с възможностите за нейната доработка и персонализация.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР