Днес честваме празника на любовта, аз я чествам с песен-изненада.

...
Днес честваме празника на любовта, аз я чествам с песен-изненада.
Коментари Харесай

Навръх Свети Валентин: Дара обяви, че се е сгодила

Днес честваме празника на любовта, аз я чествам с песен-изненада. Изненада освен за вас, само че и за целия ми екип. „ Само мой ” е красиво пояснение в обич, което правя подарък на моя обичан, с който преди броени дни публично се сгодихме. Call me lil miss fiancé, заяви DARA.

„ Хиляди благодарности на Robi Official Music, който завърши песента за броени часове, на страхотния ми екип от Virginia Records, който реагира стремително и направи премиерата допустима. „ Само мой ” е привет за всички мои почитатели, които си пожелаха „ любовна ария ” за 14 февруари ” – разяснява 25-годишната певица.

В малко видео в Инстаграм тя добави, че песента ще се появи „ до няколко часа ”.

DARA е една от 16-те известни персони от шоубизнеса, културата и спорта, които ще се подчинят на ритъма на самбата, валса и тангото и ще заковат феновете пред екраните в най-бляскавия и магнетичен международен танцов формат „ Dancing Stars “. Тя е родена на 9 септември 1998 година във Варна. Завършва Националното учебно заведение по изкуствата „ Добри Христов “. През 2021 година тя става треньор в осмия сезон на „ Гласът на България “ по bTV, което я прави най-младият треньор в историята на музикалното риалити. Певицата не разкрива доста елементи за персоналния си живот. През април 2023 година тя показа пред bTV, че е била на 35-дневно турне в Съединени американски щати и Канада без приятеля си, тъй като „ индивидът си има работа, не ми е кукла “.
                             


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР