Днес BUGATTI обяви, че компанията е осъществила първата, от общо 40,

...
Днес BUGATTI обяви, че компанията е
осъществила първата, от общо 40,
Коментари Харесай

Хиперкарът BUGATTI DIVO с първа доставка

Днес BUGATTI разгласи, че компанията е осъществила първата, от общо 40, доставка към клиент на DIVO- хиперкарът разработен на базата на Chiron.

"Divo слага началото на нова страница в 110-годишната историята на Bugatti ", коментира Стефан Винкелман, президент на легендарната автомобилна марка. "Divo сега ще влезе в нашата история дружно с революционните хиперспортни автомобили Veyron и Chiron. Divo слага началото на нова ера за Bugatti- ерата на модерното ръчно производство. С Divo ние създадохме произведение на автомобилното майсторство с изключителни възможности за персонализация, което е задължително за всяка Bugatti сбирка ".

В съпоставяне със “стандартната ” си версия- Chiron, екстремистът Divo, който е оборудван с W-образен, 16-цилиндров двигател с 1500 конски сили, идва със сериозно усъвършенствана аеродинамика, окачване и спирачна система, понижено с 37 килограма тегло, опция за атакуване на завоите с по-висока скорост и редица други усъвършенствания.

В резултат на нанесените промени, , което въпреки чудовищните си параметри ще има право да се движи свободно по международните пътища, е по-бързо от Chiron с внушителните 8 секундии на високоскоростната писта Нардо, а максималната му скорост на придвижване е електронно лимитирана на 380 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР