Днес bTV навършва 18 години! Посрещаме празника с най-високо доверие

...
Днес bTV навършва 18 години! Посрещаме празника с най-високо доверие
Коментари Харесай

18 години заедно: bTV празнува рожден ден!

Днес bTV навършва 18 години! Посрещаме празника с най-високо доверие от вас, което се гради върху обективната публицистика и качественото развлекателно наличие във всички платформи на bTV Media Group.

Вече 18 години bTV е най-всеобхватният източник на информация и забавление.

bTV Новините ти дават „ Силата да бъдеш информиран” в точния момент и на всички места, с най-модерните технологии за добавена действителност, 3D планиране и визуализации. А до края на годината ще изненадаме феновете и с ново високотехнологично студио.
Флориан Скала: Ще влагаме в новините, развлекателното наличие и нови български продукции До края на годината нюзрумът на bTV ще има напълно ново високотехнологично студио, сподели основният изпълнителен шеф на bTV Media Group в „ Тази заран “
Репортерите на bTV са най-близо до личностите и събитията, които засягат всеки от нас, търсят решения на проблемите и имат вяра в положителното.

Снимка: btvnovinite.bg

bTV показва най-вълнуващите спортни събития у нас и по света. Бенефисът на Христо Стоичков и благотворителния мач на Димитър Бербатов събраха милиони фенове пред тв приемниците и мобилните устройства. Преживяхме дружно най-горещите мигове и страсти с легендите в Шампионската лига.

bTV предлага най-качественото забавление с хитови формати като „ Гласът на България” и „ Мастършеф”, които сбъдват фантазии. Тази есен следва четвъртия сезон на „ Фермата” – шоуто, което сплотява българите от всички възрасти и страни в името на бъдещето на страната.

През 2010 година първият сериал на bTV „ Стъклен дом” покори сърцата на феновете. През 2018 година „ Столичани в повече” и новият шлагер „ Скъпи наследници” продължиха традицията за качествено кино.

bTV се наложи като обществено виновна медия и съумява да трансформира орисите на хора в потребност. С ваша помощ реализирахме най-мащабната доброволческа самодейност „ Да почистим България заедно”. На 15 септември още веднъж ще запретнем ръкави дружно с милиони доброволци от целия свят в първия по рода си Световен ден на чистенето.

С bTV през днешния ден чества и радио N-Joy, което става на 12 години.

„ Основната ни цел е да произвеждаме и предлагаме най-качественото развлекателно наличие и новините с най-високо доверие, на всички наши платформи – телевизия, онлайн и радио”, съобщи Флориан Скала, основен изпълнителен шеф на bTV Media Group.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР