Днес BRADVA.BG ще коментира остро, както винаги, един неприемлив маразъм,

...
Днес BRADVA.BG ще коментира остро, както винаги, един неприемлив маразъм,
Коментари Харесай

Национален Резил! Разстрел За Новото Недоразумение На Българския Ефир Стефан На Гала! Потънете В Срам!

Днес BRADVA.BG ще разяснява остро, както постоянно, един недопустим маразъм, следващият бурен в българския народен ефир.

Става въпрос недоразумението, което вбесява България от няколко дни насам. Мъжлето на известната водеща в утринния блок Гала – Стефан, който нападателно се натрапва на феновете на Нова ТВ.

Караме напряко:

Гала несъмнено е известна водеща, която през годините утвърди своите позиции в противоречивата със своя избор на фрагменти задгранична медия Нова ТВ.

Зрителите на спорното утринно предаване на малкия екран бяха шокирани да схванат, че новият ко-водещ на бившето момиче на Невада в утринния блок ще е съмнителният индивид Стефан.

По-младият съкровен другар на Гала, който водещата от години се пробва да издърпа от блатото на безнадеждността, се уреди като коментатор на утринния блок.

Няма да изпадаме в полемики, действаме напряко : Стефчо, не ставаш за тази работа, другар! Заекваш, не ти върви гладко мисълта, приказваш нелепости в ефир, лансираш остарели изтъркани тематики, дразниш с безумно комичната си визия. Опитваш се да се изтъкнеш, само че си въплъщение на посредствеността!

Спиш с Гала, само че за какво би трябвало да мъчиш и остатъка обезверените фенове на западащата телевизия със своята бездарна същина!

Брадатко, осъзнай: Ти си едно медийно неразбирателство. Най-вероятно си се провалил във великите ти обезверени бизнес инициативи, и си проплакал пред известната си другарка за помощ. Тя, душата, се е смилила над теб и те е уредила, за сметка на ужасените фенове! Далеч не си първият умопомрачителен казус за Нова.

Очевидно е: Ти си един от многото мъже в България, които чакат някой различен да ги храни. По-добре не се излагай и се скрий!

Знаем, какво ще си кажеш, когато го прочетеш:

На кого му пука, какво мислят тези!

Отговорът: На целия български народ. БРАДВА.БГ има публика, която в пъти надвишава тази на Нова Телевизия. Виж рейтингите.

Гала, срамотия! Смятахме те за професионалистка, а ти се излагаш като кифладжийка!

Стефчо, комичен си.Очевидно е, че си се провалил във всичко, само че телевизионният ти дебют е най-публичната ти излагация.

Към продуцентите на предаването: Вие луди ли сте!?

ВЪЛЧО ГЕОРГИЕВ/BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР