Днес Бойко с нескрита възбуда ни прочете нещо, което било

...
Днес Бойко с нескрита възбуда ни прочете нещо, което било
Коментари Харесай

Бойко Борисов има фетиш към себе си, смята Радослав Бимбалов

" Днес Бойко с нескрита възбуденост ни прочете нещо, което било позитивна оценка на МВФ за икономическите ограничения на държавното управление.
Със забележително блаженство министър председателят изчете прозорливо подчертани фрази. На моменти гласът му се издигаше в познатото кресчендо, с цел да укрепи резултата на „ похвалите “. Егото му набъбваше като в на ниска цена порно ", в обществената мрежа Facebook.
 Отворено писмо до Борисов: Надявам се България да оцелее след теб Отворено писмо до Борисов: Надявам се България да оцелее след теб
Поредно отворено писмо до премиера Бойко Борисов пусна PR специалистът Радослав Бимбалов в обществената мрежа Facebook. В него той се стопира н...
" Вече знам какво му доставя наслаждение. Да лъска личното си извратено самочувствие над натрупа на здравната ни система. Да хвърля порочното си семе на несръчност и аматьорщина над изгнилото туловище на образованието ни. Да втърдява мръсната си съвест, зяпайки голото ни, поругано правораздаване.
Премиерът ни е прям фетишист. Не, той не си пада по дамски токчета, забити в пъпа му. Той се възбужда скандално същински от друго - има култ към най-уродливото нещо, което може да срещне в живота си.
Фетиш към себе си. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР