Днес BMW Group разкри ревизираната си стратегия за развитие за периода

...
Днес BMW Group разкри ревизираната си
стратегия за развитие за периода
Коментари Харесай

Идват 100% електрически BMW 5 Series и 7 Series

Днес BMW Group разкри ревизираната си стратегия за развиване за интервала до 2030 година и по всичко наподобява, че гигантът застава още по-сериозно зад концепцията за електрификация на портфолиото си.

От позицията си на един от водачите в областта на електрификацията, BMW Group анонсира, че до края на кледващата година групата ще предлага пет изцяло електрически автомобила- BMW i3, MINI Cooper SE, BMW iX3, BMW iNEXT и BMW i4.

След въвеждането на четири основни версии на задвижване при X1, сериозен акцент в близкото развиване на стратегията на групата ще бъде следващото потомство на флагмана 7 Series, който ще се предлага в четири основни варианта на задвижване- бензин и дизел в комбинация с хибридна (48 волта) система, зареждаем (plug-in) и за първи път в историята си в напълно електрическа версия. Същото модификационно портфолио, в това число и 100% електрически вид, ще получи и петата серия на баварците.

Като цяло, BMW Group ще разполага с 25 електрифицирани автомобила на пазара до 2023 година, като половината ще бъдат с изцяло електрическо задвижване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР