Днес бихме искал да ви запознаем,с някои от най-ярките стари

...
Днес бихме искал да ви запознаем,с някои от най-ярките стари
Коментари Харесай

Най-добрите стари НЛО снимки,които са доказано истински

Днес бихме желал да ви срещнем,с някои от най-ярките остарели фотоси на неидентифицирани летящи обекти (които апропо са изследвани и потвърдени,че не са фалшификати).Обърнете внимание на първата фотография, в никакъв случай не сме виждали такава до в този момент.И по този начин, първата фотография в днешния лист е направена от незнаен фотограф, в един от градовете на Южна Африка (лятото на 1963 г.). Докато снимал къща за продажба и издание в локален вестник, сътрудник по недвижими парцели инцидентно снимал този чудноват летящ обект, който прелетял над покривите на здания. Както можем да забележим от фотографията … ярката сфера (която от своя страна се състои от четири черни или сиви сфери) оставя след себе си странна диря, която ми припомня малко за пътеката, оставена от транспортен съд във водата.

 54 northcliff south africa 1963 ufo 600x529 - Най-добрите остарели НЛО фотоси,които са потвърдено същински
Тази фотография е направена от Тревър Констебъл (17 май 1973 г.) покрай народен парк Йосемити, Калифорния. Както постоянно се случва, фотографът не видял нищо удивително в небето, а просто решил да снима планинския … и едвам откакто обработи изображението, фотографът внезапно забелязал, че има някакъв чудноват обект летящи в небето сега на снимането.

 parkufo - Най-добрите остарели НЛО фотоси,които са потвърдено същински
Това цветно изображение на голяма летяща паница е направено от индианско момиче на име Ела Луиз Фортуна, което живеело и работело, като здравна сестра в резервата Мескалеро. Снимката е направена на 16 октомври 1957 г.На фотографията, както виждате, минава огромна блестяща летяща паница, която оставя загадъчна диря зад себе си …

 07169b63 c5da 4ee4 811a 262c3f663006 600x337 - Най-добрите остарели НЛО фотоси,които са потвърдено същински
Четвъртата (и последна за днес) фотография в листата е направена в Аржентина (1981 или 1983).Над града Сааведра няколко индивида внезапно забелязали чудноват обект в небето, само че единствено Леополдо Диас (който по това време бил в полето отвън града) съумя да улови железна летяща паница на своят фотоапарат.


 2bpz9ab54s 2j59avo7b8 file - Най-добрите остарели НЛО фотоси,които са потвърдено същински
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР