dnes.bgНеохраняемите тази година ще бъдат 82 Макар и сега да

...
dnes.bgНеохраняемите тази година ще бъдат 82 Макар и сега да
Коментари Харесай

Проверките на морските плажове - целогодишни!

dnes.bg

Неохраняемите тази година ще бъдат 82 Макар и в този момент да ни се коства надалеч, лятото въпреки всичко се задава. Как върви подготовката на морските плажове за летния сезон?

" Извършват се инспекции на всички 237 морски плажове. Извършваме инспекции както планувано, по този начин и ненадейно. Разчитаме на сигнали. Тази година сигналите са по-малко от предходната. При първа опция реагираме при недоволство. Проверките се вършат целогодишно, а освен преди летния сезон ", изясни началникът на отдел " Контрол на концесионната активност " към Министерството на туризма Василка Цанева.

Гостът на " Денят ON AIR " означи, че отделът следи осъществяването на отговорностите на концесионерите и в случай че има някакъв проблем – събира неустойки.

" През 2018 година неохраняемите плажове бяха 85 и 3 за природосъобразен туризъм. Тази година неохраняемите плажове ще бъдат 82. Целта ни е да са допустимо минимум. Когато са неохраняеми с изключение на, че са рискови, са и в ущърб на страната. Глобите са съответни. Всяко нарушаване постанова обособена санкция. Колкото по-стриктни сме с налагането на наказванията, толкоз по-малко нарушавания ще има. Съдействието на жителите е от огромно значение за нас – подаването на си

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР