Днес безупречният декор на хотела се простира отвъд броя на

...
Днес безупречният декор на хотела се простира отвъд броя на
Коментари Харесай

Това са най-красивите хотелски бани в света

Днес безупречният фон на хотела се простира оттатък броя на звездите и лукса на декоративните възглавници. Защото някои хотели превземат посетителите с големи вани, външни душове и мраморни плотове, написа profit.bg.

Те оферират по-зашеметяващи гледки и повече квадратни метри, в сравнение с апартамент в Ню Йорк и са проектирани с една цел - да впечатляват.

Silo Hotel, Южна Африка

Екстериорът на хотела е планиран от основаният в Лондон Томас Хедъруик, а интериорът е дело на притежателя на парцела Лиз Байдън. За всяка баня (28 общо) има самостоятелно поръчано произведение. Викторианските умивалници са създадени в Южна Африка от цветно стъкло и хром. Гледката тук е фокусната точка, с помощта на големите прозорци. И, несъмнено, козметичните такъми са най-голям клас и с марка за резистентност.

Four Seasons, Бали



Издълбани в канара, стените на вилата, алеите и пейзажите са изсечени от локалния варовик. Вътре ще намерите елегантни плотове и кранове - старинните акумулатори, винтидж вани Kohler и обичайните балийски хавлии. От ваните ще имате аспект към гъста джунгла, с над 200 типа растения, а птиците ще ви обезпечат натурален саундтрак.

Café Royal, Лондон



Заобиколен от Piccadilly Circus и в миналото заслон за персони като Уинстън Чърчил, Оскар Уайлд, Брижит Бардо и Елизабет Тейлър, хотел Café Royal има над 150 години история. Декадентският кралски апартамент е с повърхност от 300 квадратни метра и разполага с четири бани, три от които са с извънреден кремаво-бял мрамор Carrara. Други забележителни функционалности са най-съвременните телевизионни екрани, вградени в огледалата системи Bang и Olufsen, ръчно направени мраморни вани и двойни умивалници. Козметиката е от кралската парфюмерия Floris.

Ponta Dos Ganchos, Бразилия



Частен остров, ситуиран на тюркоазеното крайбрежие на Бразилия е комбинацията от дъждовни гори и сини води. Вила Esmeralda е емблематична за острова и разполага с джакузи за двама и лична суха сауна. Банята има още дървени подове и каменна стена, а гледката, която се открива, не може да се опише.

San Clemente Palace Kempinski, Венеция



С преустроена черква и манастир от 12-ти век, ситуирани на частен остров, дворецът San Clemente Kempinski вдъхва благоговение. Спа центърът на Сан Клементе е 230 квадратни метра и даже разполага със личен частен пристан. В непосредствена непосредственост до прозореца има лъскава бяла вана, която предлага невероятна панорама към града, и душ за двама с дъждовен резултат. Както се чака във Венеция, стъклото на всички места е от Мурано, а тоалетни артикули - Acqua di Parma - безконечни знаци на италианския жанр и обичаи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР