Днес беше подписано рамковото споразумение за Интегрирана логистична поддръжка на

...
Днес беше подписано рамковото споразумение за Интегрирана логистична поддръжка на
Коментари Харесай

Подписано е рамковото споразумение за поддръжка на МиГ-29

Днес беше подписано рамковото съглашение за Интегрирана логистична поддръжка на самолети МиГ-29, откакто изтекоха всички процедурни периоди за обжалване на публичната поръчка. Изпълнител по това съглашение е Руската самолетостроителна корпорация МиГ, оповестиха от пресцентъра на Министерство на защитата.
Споразумението на стойност 81 милиона лв. планува доставка на аварийни елементи и на услуги като подмяната на аварийните елементи ще бъде осъществявана от българските инженери в авиобазата в Граф Игнатиево. По този метод ще бъде обезпечена поддръжка и ремонт на 12 бойни и 3 учебно-бойни самолета МиГ-29 за период от четири години. Така се възвръща летателната валидност на изтребителите на Военновъздушни сили и се подсигурява тяхната употреба, в това число и осъществяването на дилемите по защита на въздушното пространство. Изпълнител по това съглашение е Руската самолетостроителна корпорация МиГ.
Това съглашение не води до анулация или закъснение на процедурата за придобиване на нов вид многоцелеви военен аероплан, подготовката на която е в напреднала фаза и се чака до края на април да бъде импортирана в Народното събрание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР