Днес беше изтеглен жребият за четвъртфиналите и полуфиналите в Шампионската

...
Днес беше изтеглен жребият за четвъртфиналите и полуфиналите в Шампионската
Коментари Харесай

Ако Барселона и Байерн се срещнат, победителят от сблъсъка ще спечели Шампионската лига?

Днес беше изтеглен жребият за четвъртфиналите и полуфиналите в Шампионската лига. Сред най-очакваните конфликти в късните етапи на шампионата сигурно е евентуалният дуел сред Барселона и Байерн (Мюнхен).

Преди това обаче каталунците ще би трябвало да отстранят Наполи, като резултатът след първия мач на " Сан Паоло " е 1:1. Жребият отреди спечелилият всред Наполи и Барселона да се изправи против по-силния в двойката Челси - Байерн Мюнхен, като баварците са огромните любимци за продължение напред. Това значи, че в четвъртфиналите един против различен могат да играят Байерн и Барселона.

Барселона и Байерн се изправиха един против различен през 2009 година на четвъртфинал, като тогава каталунците ликуват и печелят купата.

През 2013 година Барселона и Байерн още веднъж играят на полуфиналите. Тогава по-силен обаче се оказва немският отбор, който в последна сметка победи на финала против Борусия (Дортмунд).

Ако каталунци баварци се срещнат още веднъж, има огромна възможност един от двата европейски гранда да завоюва Шампионска лига. Точно това се случва в последните 3 случая, когато двата отбора се срещат в шампионата.

През 2015 година те спорят в полуфиналите, когато Барселона побеждава и след това печели трофея след триумф на финала против Ювентус.
 Вижте цялостната стратегия на мачовете от Шампионската лига
Вижте цялостната стратегия на мачовете от Шампионската лига

Финалът е на 23 август в Лисабон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР