Днес бе теглен жребия за първия квалификационен кръг на турнира

...
Днес бе теглен жребия за първия квалификационен кръг на турнира
Коментари Харесай

Лесни съперници за българските тимове в Лига Европа

Днес бе теглен жребия за първия квалификационен кръг на шампионата Лига Европа. Българските представители - Левски, ЦСКА и Славия изтеглиха много добър чоп.

Отборът на Левски ще се изправи против Вадуц (Лихтенщайн) в първия си мач в евротурнирите за този сезон. Първият мач е на 12 юли, а седмица по-късно е срещата-реванш на стадион "Георги Аспарухов ".

ЦСКА ще се изправи против отбора на Рига от Латвия. Рига се класира за Лига Европа като трети в крайното класиране на локалния шампионат за 2017 година. Клубът е единствено на четири години, откакто през 2014-а отборите на Карамба и Динамо се сплотяват и образуват новия отбор. Наставник на тима е някогашният македонски национал Гоце Седлоски, който предходната година класира Вардар за груповата фаза на Лига Европа. В първия мач "червените " ще бъдат домакини.

Носителят на Купата на България Славия стартира своето премеждие в Лига Европа против Илвес Тампере от Финландия. В първата среща "белите " ще гостуват на "Тампере Стейдиъм ", а седмица по-късно отборът на Златомир Загорчич ще одобри "жълтите " на стадион "Васил Левски ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР